la 18.01. klo 16:00

Lazio - Sampdoria

Katkeaako Lazion voittoputki?

Kymmenen Serie A -ottelun mittaisessa voittoputkessa viilettävä Lazio isännöi lauantaina Sampdoriaa. Claudio Ranieri on puhaltanut vieraiden purjeisiin uutta tuulta ja yllätys mielessä lähdetään kohti Stadio Olimpicon ottelua.

Lazio kuuluu eittämättä alkukauden suurimpiin yllättäjiin. Mestarien liigaan oikeuttavan Top 4 -sijoituksen suhteen näyttää erinomaiselta ja rohkeimmat lazialet haaveilevat jo mestaruudestakin. Pisteiden takaajana on useimmiten ollut noin puolet taivaansinisten maaleista takonut Ciro Immobile. Lazio pelasi tiistaina Coppa Italiassa Cremonesea vastaan ja Simone Inzaghi antoi suurimmalle osalle avainpelaajistaan lepoaikaa viikonloppua varten. Joukkueen kippari Senad Lulic on pelikiellossa lauantaina.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Sampdoria murjoi Jesse Jorosen ja nyt myös Simon Skrabbin Brescian maanrakoon sunnuntaina. Ottelu oli jatkumoa Ranierin ryhmän nousujohteiselle peli-ilmeelle. Avainasemassa joukkueen myönteisessä kehityksessä on ollut taktinen kurinalaisuus, mitä tarvitaan myös tulevalla kierroksella Stadio Olimpicolla. Omar Colley tekee paluun pelikieltonsa jälkeen genovalaisten keskuspuolustukseen.

Lazion tämänhetkinen voittoputki on historiallisen komea suoritus ja peliesityksetkin ovat olleet erinomaisia, mutta siihen ei kannata kuitenkaan liikaa tuudittautua. Lauantain ottelussa ennakkosuosikin viitta on taas tukevasti harteilla, mutta Sampdoria kyennee tarjoamaan kuitenkin kunnon vastuksen, kunhan Ranierin laatimassa pelisuunnitelmassa pysytään sovitusti. Pelivalinnaksi nostetaan maltillisella panostasolla Sampdorian tuplamahdollisuus.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>