la 11.07. klo 18:15

Lazio - Sassuolo

Laittaako Sassuolo hyrskyn myrskyn Stadio Olimpicolla?

Lazion pokaalihaaveet ovat valumassa kauden kalkkiviivoilla vessasta alas. Loukkaantumiset ja pelikiellot ovat vaivanneet, mistä päästäänkin suoraan siihen, että Lazion ryhmä on oikeastaan leveyden suhteen operoinut koko kauden heikoilla jäillä ja tuo puute näkyy nyt tuloksissa. Ciro Immobilen vire ei ole ollut alkukauden veroinen koronatauon jälkeen ja tämä näkyy väistämättä tehoissa. Avainpelaajat ovat väsyneitä, mutta pelejä on silti pelattava, joten ei kauden viimeisillekään hetkille uskalla urotekoja lupailla.

Sassuolo on pelannut koronatauon jälkeen tukun viihdyttäviä pelejä ja formi on varsin nousujohteinen. Maaliherkkyys molemmissa päissä kenttää on myös sarjan korkeinta kastia. Domenico Berardi ja Jeremie Boga ovat olleet läpi kauden loistavalla pelipäällä ja huhut myllyttävät kaksikkoa taas isompiin ympyröihin.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Patric puraisi Leccen Giulio Donatia edellisessä pelissä ja siitähän napsahti suora punainen, joten hetkeen ei tarvitse pelikentille haikailla. Adam Marusic, Joaquín Correa ja Senad Lulic jatkavat sairasosastolla. Filippo Romagna ja Pedro Obiang ovat vierailta loukkaantuneena ja Alfred Duncan pelikiellossa. Jonkinasteista rotaatiota Roberto De Zerbiltä on varmasti luvassa.

Kerroinliikkeet ovat tehneet tavallisimmista maalimäärävedoista jo pelikelvottomia, mutta Sassuolon puolelta löytyy vielä kiinnostavaa pelattavaa. Simone Inzaghin ryhmä oli Serie A:n kenties paras joukkue alaspäin syyskaudella, mutta kaikki on nyt senkin osalta valumassa sormien lävitse. Lecce- ja Milan –koitoksissa taivaansiniset olivat surkeita omassa päässä. Sassuolon yli 1,5 maalia kelpaa lapulle.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleSS Lazio - Sassuolo11.07.2020