su 02.09. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Sampdoria-Napoli | Aika Maurizio Sarrin jälkeen

Aika Maurizio Sarrin jälkeen on lähtenyt Napolilla hyvin liikkeelle. Vieraat ovat napanneet heti kaksi voittoa kahdesta ensimmäisestä pelistä, ja seura on näin sarjataulukossa jaetulla toisella sijalla SPAL:n kanssa. Joukkueen entinen manageri Sarri oli seuralle iso menetys niin kuin myös Jorginho, jonka Sarri nappasi mukaan Chelsea-nuttuun. Napoli ei kumminkaan toistaiseksi ole kumpakaan seppää tarvinnut, sillä onhan Napolin runko laaja muutenkin.
Vieraat nappasivat kauden avausvoiton Laziota vastaan 1-2-lukemin. Insigne ja Milik onnistuivat tuossa ottelussa maalinteossa. Kyseiset pelaajat ovat seuran selkäranka ja mikä onkin todella tärkeää Napolin kannalta, että juuri nämä kaverit saavat onnistumisia kauden alussa.
Toinen ottelu oli maalijuhlaa, kun AC Milan tuli vierailemaan Napolin kotipyhätössä. Napoli klaarasi ottelun loppujen lopuksi itselleen vaikka oli ottelussa jo 0-2 tappiolla. Zielinski iski kaksi maalia ja tasoitti pelin, tämän jälkeen ottelun loppuhetkillä Mertens teki maalin ja siivitti Napolin 3-2 voittoon.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Sampdoria aloitti kautensa tappiolla Udinesea vastaan. Vieraskentällä 1-0-tappio on toistaiseksi Sampdorian ainoa näyte tällä kaudella Serie A:n puolella. Vuorostaan ystävyysotteluissa Sampdoria on ollut hyvä, voittoja on irronnut mm. Watfordia, Parmaa ja Fulhamia vastaan. Sampdorian tämänhetkinen joukkue taistelee lähinnä vain pysymisestä Italian pääsarjassa – sen verran hajuton, mauton ja laaduton joukkue on kyseessä.
Kotijoukkueella on muutamia poissaoloja sunnuntain ottelun alla. Dennis Praet, Vasco Regini ja Junior ovat kaikki sivussa. Kolmikosta tärkein on keskikentällä häärivä Praet, joka ilmeisimmin loukkantui juuri Udinesea vastaan. Napolin poissaolot vuorostaan pitempiaikaisia ja siksi kyseisillä pelaajilla ei ole vaikutusta vieraiden tämänhetkiseen vireeseen. Sivussa ovat siis Amis Younes, Alex Meret sekä Faouzi Ghoulam.
Napoli todennäköisesti pelaa parhaimmalla kokoonpanolla ja yrittää näin pysyä Juventuksen kyydissä mestaruuskamppailussa. Vieraat ovat todella paljon laadukkaampi joukkue ja ottelu tuleekin olemaan heidän hallussaan läpi ottelun, kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että Napoli klaaraa pelin selvästi ja ottaa runsasmaalisen voiton.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ