su 07.10. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Spal- Inter | Vieraille tarjolla hyviä kertoimia!

Sunnuntaina pelataan Serie A:n kahdeksas kierros ja tässä kamppailussa kohtaavat Spal ja Inter. Kotijoukkue majailee sarjatulukon sijalla 14, Inter vuorostaan sijalla 4. Molemmat joukkueet ovat pelanneet seitsemän ottelua ennen tätä kamppailua.
Kotijoukkue Spal on edelliseen viiteen kamppailuun voittanut vain yhden. Tuo voitto tuli kotikentällä Atalantaa vastaan 2-0. Näistä seitsemästä pelistä joukkue on voittanut kolme, maaliero hieman pakkasen puolella (5:8). Andrea Petagna on Spalin paras maalintekijä kahdella osumalla, joukkue ei ole maaleilla mässäillyt tällä kaudella.
Edellinen peli Spalilta päättyi 2-1 tappioon Sampdoriaa vastaan vieraissa. Spalin rosteri on todella heikko ja joukkueella on kaksi isoa poissaoloa; Jasmin Kurtic ja Federico Viviani. Kyseiset pelaajat ovat iso osa keskikentän peliä ja molemmat pelaajat ovat olleet pois jo tovin.
Spal on pelannut kotonaan kohtalaisesti, Joukkue on voittanut kolmesta kamppailusta- kaksi. Voitot ovat tulleet yllämainitusta Atalantasta ja häntäpään joukkueesta Parmasta. Kotona maaliero on osuman verran plussalla (3:2). Spal on hävinnyt jokaisen pelinsä keskikastin joukkueille, joten Inter tulee olemaan toistaiseksi kovin vastus.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Inter vuorostaan on pelannut edelliset pelit loistavasti, joukkue on viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Näihin viiteen voittoon lukeutuu kaksi Mestarien liigan voittoa, voitot tulivat PSV:tä ja Tottenhamia vastaan. Omassa sarjassaan Inter on pelannut myös loistavasti ja neljässija sen kertoo.
Maalierolla 10:5, joukkue on päästänyt sarjan toiseksi vähiten maaleja. Tilasto osoittaa, että joukkue osaa puolustaa, mutta maalinteon kanssa on petrattavaa paljon. Joukkueen paras maalintekijä tällä hetkellä on Ivan Perisic kahdella osumalla ja yhdellä syötöllä.
Perisic on tällä hetkellä kuuden ottelun mittaisessa maalittomassa putkessa ja se näkyy juuri tuossa maalierossa vahvasti. Mauro Icardi ei ole tehnyt sarjatasolla kuin yhden maalin ja kaksi syöttöä, mutta Mestarien-liigassa hän on onnistunut molemmissa otteluissa.
Inter on pelannut vieraissa kolme kamppailua, joista se on voittanut kaksi. Voitot tulivat Sampdoriaa vastaan ja Bolognaa vastaan. Vieraissa joukkue on onnistunut pelaamaan hyviä kamppailuja ja maaliero vieraissa on 4:1. Interillä on reilusti laadukkaampi joukkue vastustajaansa nähden, myöskään poissaoloja ei vierailla ole.
Ottelun yhteenveto: Inter on todella kovassa vireessä ja tämä tulee olemaan liikaa kotijoukkue Spalille. Kotijoukkueen keskikenttä on heikko ja tämän pääsee vieraat hyödyntämään todennäköisesti useamman maalin verran. Vieraille saa loistavaa kerrointa juuri vähintään kahden maalin voitolle (2,06). Kohteelle on loistava value ja todennäköisyys osumiselle on iso. Tasoerot, vire ja kokoonpano kääntyvät kaikki vieraiden eduksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ