Serie A su 12.01. klo 16:00

Torino - Bologna

Bologna levänneenä Torinon kimppuun

Serie A:n keskikastissa viihtyvät Torino ja Bologna iskevät yhteen sunnuntaina. Tiedossa on kahden hyvävireisen joukkueen kohtaaminen, jossa avainrooliin saattavat hyvin nousta tällä kertaa rasitustekijät.

Walter Mazzarrin Torinolla on riittänyt viimeisen viikon sisään kiireitä. Sunnuntaina Roma kaadettiin vieraskentällä kahdella Andrea Belottin maalilla ja torstaina Genoaa vastaan tahkottiin Coppa Italiassa 120 minuuttia ja rangaistuspotkut päälle. Yhdestätoista metristä oltiin vastustajaa etevämpiä, joten moraali korkealla ja jatkopaikka takataskussa päästään puolivälierävaiheeseen. Torinon kausi on ollut tahmean alun jälkeen nousujohteinen eikä Mazzarrin tarvitse ainakaan tällä hetkellä pelätä työpaikkansa puolesta. Sunnuntain pelissä vastaan asettuva Bologna on kuitenkin Torinolle ihan kunnon haaste ja nähtäväksi jää, kuinka joukkue saa karistettua maitohapot jaloistaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Bologna kuului kauden ensimmäisellä puoliskolla sarjan viihdyttävimpiin joukkueisiin. Omista on kaivettu keskimäärin 1,67 palloa ottelua kohden, mutta joukkueen sarjasijoitus on kuitenkin tyydyttävä pitkälti hyvän hyökkäyspelaamisen ansiosta. Maalintekovastuu on jakautunut tasaisesti avauskokoonpanon ylimmälle nelikolle, mutta tokihan oikean laidan orastava supertähti Riccardo Orsolini on nostettava selkeänä kulmakivenä esiin. Bologna venyi loppiaisen kierroksella lisäajalla tasatulokseen Fiorentinaa vastaan juuri Orsolinin fantastisella vapaapotkuosumalla.

Sunnuntaina ennakkosuosikin viitta kuuluu kotiedun myötä Torinolle. Vetoihin maistuu kuitenkin paremmin Bologna lepoetunsa vuoksi. Torino joutui torstaina jatkoajalle ja esimerkiksi Belotti ja Álex Berenguer kellottivat reilun viiden päivän sisään jo yli 200 minuuttia mieheen. Cristian Ansaldin puuttuminen kotijoukkueen vasemmalta laidalta kohentaa entisestään Bolognan mahdollisuuksia. Näiden pointtien varjolla lähdetään maltillisella panostasolla suoran vierasvoiton kelkkaan.

10 euroa pelirahaa