to 09.07. klo 22:45

Verona - Inter

Victor Mosesin loukkaantuminen ei ole ylitsepääsemätön takaisku Interille

Hellas Veronan kausi on ollut kokonaisuudessaan loistava, kun sarjanousija on tällä hetkellä parkissa yhdeksäntenä. Sija on kuitenkin tuulinen ja Inter Milan saattaa aiheuttaa puuskan, joka heiluttaa Veronan paikkaa taulukossa. Vierailla on kuitenkin useita merkittäviä poissaoloja, mutta silti suoralle voitolle tarjottu kerroin riittää Interin noutamiseen kupongille.

Inter Milanilla on edelleen mahdollisuuksia esimerkiksi toiseen sijaan, kun Serie A:ssa on sille pisteitä jaossa vielä 24 kappalletta. Edellisessä ottelussaan Bolognaa vastaan kyykänneellä Antonio Conten luotsaamalla huippuryhmällä ei ole kuitenkaan varaa lisäkonttauksiin, vaan pisteitä on napsittava, jos teoriassa mahdollista mestaruutta tai huomattavasti lähempänä siintävää toista sijaa halutaan hätyytellä.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Vierailla on muutamia poissaoloja, kun esimerkiksi mukavasti esiintynyt vikkelä laitapuolustaja Victor Moses on loukkaantuneena. Pelikieltojen takia sivussa ovat puolestaan Danilo D’Ambrosio sekä punaisen edellisottelussa itselleen ansainnut nuori puolustaja Alessandro Bastoni. Nicolo Barella ja Stefano Sensi ovat niin ikään edelleen loukkaantuneina poissa kokoonpanosta.

Isännilläkin on pienoisia loukkaantumishuolia, kun puolustajat Claud Adjapong ja Pawel Davidowicz ovat edelleen sivussa. Lisäksi jo Bresciaa vastaan pelatussa 2–0-tappioon veronalaisittain päättyneessä ottelussa sivussa ollut keskikenttämies Sofyan Amrabat on poissa ja uutena miehenä loukkaantuneiden listalle on liittynyt Fabio Borini.

Vieraita kiinnostanee tässä ottelussa voitto sen verran, että isännät jäävät tällä kertaa pisteittä. Poissaoloihinsa paremmin pystyy vastaamaan todella leveän materiaalinsa ja Conten lukuisten variaatiomahdollisuuksien kautta niin ikään Inter. Mennään pelivalinnassa kuitenkin hieman pienemmällä riskillä ja otetaan valinnaksi vierasvoitto ilman mitään kommervenkkejä eli perinteisenä 1X2-vetona.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleHellas Verona FC - Inter09.07.2020