Serie A ke 03.03. klo 21:45

AC Milan - Udinese

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Milanin sairastuvalla jälleen tungosta

Juuri kun näytti siltä, että rossonerin loukkaantumishuolet olisivat ohi, menetti se sairastuvalle Zlatan Ibrahimovicin, Hakan Calhanoglun ja Ante Rebicin. Vammat eivät ole vakavia, mutta kuinka tämä tulee näkymään illan Udinese-ottelussa?

Kolmen edellä mainitun lisäksi Stefano Pioli joutuu tulemaan toimeen ilman Ismael Bennaceriä sekä Mario Mandzukicia, mutta tämän ei silti pitäisi estää Milania ottamasta kotivoittoa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Milanolaiset saivat paljon itseluottamusta viime viikonlopun voitosta AS Romaa vastaan ja tässä kamppailussa nähtiin jälleen samaa Milania, jota nähtiin kauden avauspuoliskolla. Se pystyi hallitsemaan palloa suuren osan ottelusta ja samaa on tiedossa myös Udinesea vastaan.

Rossonerin pelitapa sopii hyvin syvältä puolustavia joukkueita vastaan ja sen puolustus pystyy rauhassa avaamaan peliä ilman, että vastustaja prässää korkealta. Vierailijat tuskin tulevat antamaan painetta sarjakakkosen puolustuslinjalle.

Vierasjoukkue perustaa pelinsä vahvasti puolustuspelaamiseen ja se tulee luovuttamaan pelivälineen isäntien haltuun. Tämä taktiikka saattaa tehdä ottelusta tiukan, mutta se kuitenkaan riitä pitämään kotijoukkuetta maaleitta.

Myös udinelaisilla on paljon pelaajia sivussa erinäisistä syistä ja se joutuu tulemaan toimeen ilman Gerard Deuolofeuta, Mato Jajaloa, Ignazio Pussettoa sekä Thomas Ouwejania. Nämä puutteet heikentävät erityisesti joukkueen hyökkäyspäätä.

Loukkaantumisista huolimatta Milanilla on paljon aseita, joiden avulla Udinese kaatuu. Erityisesti Rafael Leao sekä Theo Hernandez tulevat olemaan isossa vastuussa kotijoukkueen hyökkäyspelaamisesta ja heiltä löytyy paljon potentiaalia maalintekoon ja maalipaikkojen luomiseen.