su 22.11. klo 16:00

AS Roma - Parma

Jatkaako AS Roma huimaa virettään Parmaa vastaan?

Sunnuntain klo 16.00 alkavassa ottelussa iskevät vastakkain AS Roma sekä Parma. Roomalaiset lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja poissaoloista huolimatta valitaan kotijoukkuetta vetolapulle.

Paulo Fonsecan käskyttämä roomalaismiehistö on ollut viime aikoina todella hyvässä vireessä ja siitä todisteena kolmen ottelun voittoputki kaikki kilpailut mukaanlukien. Roma on viimeksi hävinnyt ottelun syyskuun loppupuolella ja tämän jälkeen se on pelannut tappioitta yhdeksän ottelua putkeen.

EUROLLA 10€ ILMAISVETO – ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA

Siirry betsaamaan Casino Winnerille ja nappaa uuden asiakkaan tarjous lapaan. Saat nyt eurolla 10 euron ilmaisvedon – ja nettovoitot puhtaana käteen!

NAPPAA ILMAISVETO

Kotijoukkueen riveistä saattaa puuttua tässä ottelussa tärkeitä pelaajia kuten Nicolo Zaniolo ja Edin Dzeko, mutta se ei ole viime peleissä hidastanut joukkueen menoa ollenkaan, vaan muut pelaajat ovat ottaneet isompaa roolia. Isäntien pelaaminen on tällä hetkellä todella vahvaa kentän joka osa-alueella ja sen saa todistaa myös vierasjoukkue Parma.

Fabio Corinin johdattama Parma on parantanut peliään kauden edetessä se ei ole hävinnyt ottelua liigassa kolmeen viimeiseen peliin. Sen saldo näistä peleistä on kolme tasapeliä ja viimeksi se pelasi 0-0-tasapelin Fiorentinaa vastaan.

Vierasjoukkue ei ole kuitenkaan vieraskentällä viimeiseen kolmeen otteluun ja se on onnistunut keräämään näistä kamppailuista vain yhden pisteen. Parma lähtee taistoon varmasti hyvin puolustavalla systeemillä ja se ei tiedä hyvää mahtavalla itseluottamuksella varustettua Romaa vastaan.

Edellä mainituista syistä tässä ottelussa luotetaan kotijoukkueen vähintään kahden maalin voittoon. Poissaoloista huolimatta Romalla on laittaa kentälle paljon laatua ja se pystyy helposti tekemään kaksi maalia kotikentällään.

TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean 400% ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla!

SIIRRY COOLBETILLE JA NAPPAA 400% BONUS >>

Parhaat betsilätinät Uhmapelaajien Telegramissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleAS Roma - Parma Calcio22.11.2020