Serie A ke 03.03. klo 21:45

Atalanta - Crotone

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Crotonelta vaaditaan ihmettä Bergamossa

Sarjan selkeä jumbo Crotone matkustaa keskiviikkona Atalantan vieraaksi ja tiistaina päävalmentajaksi nimetyllä Serse Cosmilla on edessään lähes mahdoton tehtävä, sillä vastassa on loistavassa vireessä oleva joukkue.

Vaikka kotijoukkue hävisikin kotonaan Real Madridille 0-1, oli sen pelaamisessa tässäkin ottelussa paljon hyvää ja pitää muistaa, että se pelasi lähes koko ottelun alivoimaisena. Tämän ottelun lisäksi se on esiintynyt kotimaansa kentillä todella vakuuttavasti.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Serie A:ssa Gian Piero Gasperinin suojateilla on allaan kolmen ottelun voittoputki, jonka aikana on kaatunut Gagliari, Napoli ja viime kierroksella Sampdoria vakuuttavalla 2-0-vierasvoitolla.

Vaikka isänniltä puuttuukin ottelusta Duvan Zapata, Marten de Roon sekä Hans Hateboer, voittaa se silti vieraansa helposti, sillä La Dean koko 90 minuuttia kestävä prässi on aivan liikaa vierasjoukkueen heikolla puolustukselle. Luis Muriel ja kumppanit tulevat tekemään vähintään kolme maalia vastustajansa verkkoon.

Ilman Ahmad Benalia, Koffi Djidjia sekä Milos Vulcia kamppailuun lähtevä Crotone on toivottomassa tilanteessa ja Serie B kutsuu sitä kauden päätteeksi. Vierailla on allaan peräti kuuden ottelun tappioputki ja se on voittanut vain yhden ottelun viimeisestä kymmenestä ottelustaan.

Atalanta tulee tekemään Crotonesta selvää jo avausjakson aikana ja lopputulos tulee olemaan isomaalinen. Kohteelle Atalanta -2 saa maistuvan 2,40 kertoimen, joka kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan pelikupongille.