Serie A pe 12.03. klo 21:45

Atalanta - Spezia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Spezia haastaa vieraskentällä Atalantan

Klo 21.45 alkavassa kamppailussa ovat vastakkain Atalanta ja Spezia. Ottelusta voidaan odottaa vahvaa kotijoukkueen näytöstä, sillä vieraiden pelaaminen vierasnurmella ei ole vakuuttanut missään vaiheessa kautta.

Isännillä on ensi viikolla luvassa tärkeä peli Mestarien Liigassa Real Madridia vastaan, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että La Dea tarvitsee myös tästä pelistä kipeästi kolme pistettä, jotta se pysyy liigassa hyvissä asetelmissa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sen pelaaminen on ollut viime kierroksen Inter-tappiosta huolimatta todella hyvällä tasolla ja kyseisessä ottelussakin se oli hallitsevampi osapuoli vaikka se lopulta hävisikin. Tätä ennen Gian Piero Gasperinin suojatit olivat voittaneet viisi Serie A-ottelua putkeen.

Kuten todettua Spezian pelaaminen on ollut vieraissa todella heikkoa ja viimeisestä viidestä reissupeleistä se on hävinnyt neljä. Tämän lisäksi päävalmentaja Vincenzo Italiano joutuu tulemaan toimeen ilman Riccardo Saponaraa sekä ykkösmaalivahti Rafaelia.

Spezian alakerta ei kestä Atalantan antamaa painetta koko 90 minuutin ajan ja isäntien tulivoimainen hyökkäys tulee Luis Murielin ja Josip Ilicicin johdolla tekemään vähintään kaksi maalia vieraiden verkkoon. Kotijoukkueelta sivussa ottelusta ovat Duvan Zapata sekä Hans Hateboer.

Atalanta tulee ottamaan pallonhallinnan vahvasti itselleen ja se luo tarvittavat maalipaikat voittaakseen ottelun vähintään kahdella maalilla. Tälle kohteelle saa kerrointa maistuvat 1,88 Coolbet-sivustolta.