Serie A su 14.03. klo 19:00

Cagliari - Juventus

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Juventus toipunut UCL-nöyryytyksestä?

Cagliarilla on sunnuntai-iltana hyvä mahdolllisuus yllättää, kun se saa vastaansa Juventuksen, joka koki suuren pettymyksen lentämällä ulos Mestarien Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Isäntien mahdollisuudet yllätykseen eivät perustu pelkästään siihen, että Juve on viikolla pelannut pitkän ja uuvuttavan ottelun. Sardinialaiset ovat pelanneet viime aikoina todella hyvin ja se lähteekin kamppailuun allaan kolmen ottelun tappioton putki, joista kaksi on ollut voittoja.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ennen viime kierroksen 2-2-vierastasapeli Samporiaa vastaan, se otti voitot Crotonesta sekä Bolognasta ja se onnistui pitämään näissä peleissä oman maalinsa puhtaana. Uusi päävalmentaja Leonardo Semplici on tuonut Cagliarin pelaamiseen selvän idean ja vierailla ei tule olemaan helppoa.

On toki todennäköistä, että torinolaiset tulevat ottelun voittamaan, sillä sen pelaajamateraali on huomattavasti kotijoukkuetta laadukkaampi ja Serie A:n puolella Juvella on allaan neljän ottelun tappioton putki. Se on varmaa, että ainakin kertaalleen Andrea Pirlon miehistö pistää pallon isäntiensä verkkoon.

Porto-pettymyksestä huolimatta Juventuksen tehokkaaseen hyökkäyspeliin voi aina luottaa ja Cristiano Ronaldo sekä tulikuuma Federico Chiesa ovat liian liukkaita pideltäviä kotijoukkueen puolustukselle. Vieraat ovat tehneet viimeiseen neljään liigapeliin yhteensä 10 maalia.

Kotijoukkueelta poissa illan kamppailusta ovat Charalampos Lykogiannis, Marko Rog, Sebastian Walukiewicz, Leonardo Pavoletti sekä Riccardo Sottil. Vierailta puolestaan ennakkotietojen mukaan puuttuu Rodrigo Bentancur, Merih Demiral sekä Paolo Dybala.

Pelivalinta tähän taistoon on BTTS(molemmat joukkuee tekevät maali). Cagliari on osoittanut viimeisessä kolmessa ottelussa, että se pystyy pelaamaan todella tehokasta jalkapalloa ja Juven hyökkäystehokkuus on kaikilla tiedossa.