Serie A ke 03.03. klo 21:45

Fiorentina - AS Roma

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

AS Roma matkustaa Violan vieraaksi

Tästä mielenkiintoisesta ottelusta voidaan odottaa maalijuhlaa, sillä molemmilta joukkueilta löytyy paljon taitoa hyökkäyspäästä ja puolestaan kummankaan puolustuspelaaminen ei ole vakuuttanut viime aikoina.

Fiorentinan kausi on ollut todella hankala ja voitot ovat kiertäneet sen kaukaa. Kotonaan se kuitenkin pystyy haastamaan AS Roman ja kaiken osuessa kohdalleen, se pystyy jopa voittamaan vieraansa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Violan tuloskunto onkin ollut viime peleissä heikkoa, on sillä paljon aseita joilla haavoittaa vieraiden puolustusta. Franck Ribery on edelleen vaarallinen ja hänen kärkiparinaan pelaava Dusan Vlahovic on pelannut todella vahvan kauden.

Fiorentinan sairastupa näyttää tällä hetkellä tyhjältä, sillä sivussa kamppailusta on vain Giacomo Bonaventura ja Cristian Kouame. Romalta sivussa ovat Edin Dzeko, Ibanez, Nicolo Zaniolo sekä Davide Santon.

Tappiollisesta Milan-pelistä huolimatta AS Roma on ollut hyvässä maalivireessä ja siltä voidaan odottaa myös tässä taistossa maalintekoa. Henrik Mkhitaryan, Lorenzo Pellegrini sekä Pedro Rodriguez aiheuttavat varmasti harmaita hiuksia Viola-puolustukselle.

Paulo Fonsecan taktiikkaan isosti kuuluvat terävät vastahyökkäykset ovat myrkkyä Fiorentinalle ja vierasjoukkue tulee tekemään vähintään yhden maalin juurikin näistä tilanteista.

Pelivalinta tähän otteluun on BTTS(molemmat joukkueet tekevät maalin). Kuten todettua, molempien joukkueiden puolustuspelaamisessa on paljon heikkouksia ja puolestaan hyökkäyspäästä löytyy paljon maalintekotaitoa.