Serie A ke 03.03. klo 21:45

Genoa - Sampdoria

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Genovan paikallisottelussa riittää tapahtumia

Yksi Serie A-kauden huipentumista on Derby della Lanterna, jossa vastakkain ovat rakkaat viholliset Genoa sekä Sampdoria. Otteluiden lopputuloksia on aina hyvin vaikea veikata ennakkoon, mutta tähän peliin löytyi todella maistuva kohde.

Genoa on karmaisevan alkukauden jälkeen löytänyt oman pelillisen identiteettinsä ja sen otteet ovat parantuneet huomattavasti päävalmentaja Davide Ballardinin alaisuudessa. Viime kierroksen Inter-tappiota ei pidä ottaa tason mittarina vaan kannattaa keskittyä tätä peliä edeltäneisiin kamppailuihin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ennen tappiota milanolaisille, Genoa ei ollut hävinnyt kertaakaan viimeiseen kuuteen otteluun ja se keräsi näistä peleistä hienot 12 pistettä. Tämä putki sisälsi mm. tasapelin Atalantan vieraana sekä kotivoiton Napolista.

Sampdorian otteet eivät ole viime viikkoina olleet lähelläkään yhtä vakuuttavia ja se lähtee illan paikallispeliin allaan kaksi tappiota. Se ei onnistunut Lazio- ja Atalanta-tappioissa tekemään maaliakaan ja sen hyökkäyspelaaminen ei ole vakuuttanut.

Loukkaantumistilanne ei ole kummallakaan joukkueella vakava. Genoalta sivussa ovat Davide Biraschi ja Luca Pellegrini ja Sampdorialta puolestaan vain hyökkääjä Ernesto Torregrossa.

Ottelusta tulee varmasti todella tasainen, kuten aina, mutta Genoan pelaaminen on vakuuttanut enemmän ja se lähtee otteluun suuremmalla itseluottamuksella. Genoa DNB(tasapeli ei vetoa) kohde 2,15 kertoimella on hyvä pelivalinta tähän kamppailuun pienellä panostuksella.