Serie A ma 08.03. klo 21:45

Inter - Atalanta

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Inter ja Atalanta iskevät yhteen San Sirolla

Maanantain herkkupalana toimii kahden huippuvireisen joukkueen välinen kamppailu, kun Inter ja Atalanta taistelevat tärkeistä pisteistä Stadio Giuseppe Meazzan nurmella. Ottelusta tulee todella tasainen ja ratkeaa pieniin seikkoihin.

Sarjakärki Interin pelaamisesta on hyvin hankala löytää mitään puutteita tällä hetkellä. Se on voittanut sarjassa kuusi ottelua putkeen ja sen maaliero näissä peleissä on huima 17-2. Antonio Conte on saanut suojattinsa pelaamaan lähes täydellistä jalkapalloa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Milanolaisten tämän hetken tason todisteena toimii parhaiten muutaman viikon takainen ottelu paikallisvastustaja AC Milania vastaan, jonka sinimustat voittivat lukemin 3-0 dominoivan esityksen jälkeen.

Huonosti ei ole pelannut myöskään Atalanta, joka on hävinnyt viimeisestä kuudesta pelistään vain yhden ja tämäkin tapahtui Real Madridia vastaan Mestarien Liigassa. Gian Piero Gasperinin miehistö tulee varmasti antamaan kovan haasteen isännille. Vierailta sivussa ottelusta ovat ennakkotietojen mukaan Sam Lammers sekä Hans Hateboer.

Asia, joka kääntää tämän taiston lopulta Interin eduksi on se fakta, että Conte saa jalkeille täysin terveen miehistön. Kotijoukkue on pystynyt jakamaan vastuuta tasaisesti pelaajilleen ja vierasjoukkue puolestaan on joutunut pelaamaan ykkösmiehistöllään paljon pelejä viime aikoina.

Romelu Lukaku ja Lautaro Martinez ovat tällä hetkellä niin kovassa vireessä, että he tulevat yhdessä Nicolo Barellan sekä Achraf Hakimin kanssa puhkomaan vieraiden alakerran vähintään kertaalleen ja Nerazzurri voittaa ottelun tiukasti.