su 22.11. klo 16:00

Inter - Torino

Vaikeuksissa oleva Torino hakee yllätystä Interin vieraana

Milanon Giuseppe Meazzalla pelataan sunnuntaina Interin ja Torinon välinen kamppailu. Vastakkain on kaksi pienissä pelillisissä vaikeuksissa olevaa seuraa ja vaikka Inter selkeänä suosikkina tähän otteluun lähteekin, ei pelissä välttämättä tulla näkemään maali-iloittelua.

Interin heikohkoista otteista huolimatta tässä pelissä luotetaan vahvasti kotijoukkueen voittoon. Se on joutunut pelaamaan todella paljon pelejä alkukauden aikana ja pelaajista on ollut aistittavissa pientä väsymystä. Osa pelaajista on kuitenkin saanut levätä maajoukkuetauon aikana ja sunnuntaina kentällä nähdään varmasti nälkäinen Inter.

EUROLLA 10€ ILMAISVETO – ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA

Siirry betsaamaan Casino Winnerille ja nappaa uuden asiakkaan tarjous lapaan. Saat nyt eurolla 10 euron ilmaisvedon – ja nettovoitot puhtaana käteen!

NAPPAA ILMAISVETO

Kotijoukkueen terveystilanne on tällä hetkellä myös todella hyvä ja poissa ottelusta on varmuudella vain Roberto Gagliardini sekä Matias Vecino. Kaikki tärkeät pelaajat ovat siis pelikunnossa ja tämä vahvistaa entisestään kotijoukkueen voittomahdollisuuksia. Vierailta ottelusta sivussa on Daniele Baselli sekä Armando Izzo, jotka ovat isoja poissaoloja.

Viime peleissä hieman alkukaudesta otteitaan parantanut Torino on ottelussa kovan haasteen edessä. Huolimatta Genoaa sekä Crotonea vastaan otetuista neljästä pisteestä, on joukkueen pelaaminen ollut todella sekavaa koko kauden.

Marco Giampaolon on huhuttu saavan potkut jo pitkään, sillä Torino on päästänyt todella paljon maaleja Serie A:ssa ja myös sen hyökkäyspelaaminen on ollut aivan liikaa Andrea Belottin harteilla. Torinolaiset ovat päästäneet tällä kaudella 16 maalia omaan verkkoon, joka on kolmanneksi eniten koko Serie A:ssa.

Pelivalinta tähän kamppailuun on Interin vähintään kahden maalin voitto 1,83 kertoimella. Kotijoukkue saa jalkeille käytännössä parhaan mahdollisen avauksen ja sillä ei pitäisi olla ongelmaa tehdä vähintään kahta maalia yhden liigan heikoimman puolustuksen taakse.

TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean 400% ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla!

SIIRRY COOLBETILLE JA NAPPAA 400% BONUS >>

Parhaat betsilätinät Uhmapelaajien Telegramissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleInter Milano - Torino22.11.2020