Serie A la 06.03. klo 21:45

Juventus - Lazio

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lazio haastaa Juventuksen Torinossa

Lauantain Serie A:n herkkupalassa kohtaavat Juventus ja Lazio. Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja Simone Inzaghin miehistö joutuu pelaamaan parhaalla mahdollisella tasolla, mikäli se haluaa voittaa pelin.

Ottelusta tulee varmasti todella tasainen, mutta torinolaiset lähtevät otteluun huomattavasti paremmassa vireessä. Andrea Pirlon miehistö lähtee kamppailuun kolmen ottelun tappiottomassa putkessa ja viimeisimmässä ottelussa se voitti Spezian vakuuttavasti maalein 3-0.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lazio puolestaan on hävinnyt kaksi viimeisintä peliään ja viime kierroksella se koki kirvelevän 2-0-tappion Bolognan vieraana. Roomalaisten pelaamisessa on ollut nähtävissä paljon heikkouksia ja tähän Cristiano Ronaldo ja kumppanit tulevat iskemään.

Juventuksen riveistä löytyy paljon tulivoimaa ja Lazion puolustuksen haavoittuvaisuus on sillä hyvin tiedossa. Vierasjoukkue on onnistunut pitämään vieraskentällä maalinsa puhtaana vain kertaalleen viimeiseen kahdeksaan kamppailuun.

Pirlon suojatit ovat yksi sarjan parhaista kotijoukkueista ja se on voittanut viimeisestä kymmenestä kotipelistään peräti yhdeksän. Juve on kotonaan aina ennakkosuosikki ja se voittaa J-Stadiumilla myös Lazion.

Isänniltä puuttuu ottelusta Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Rodrigo Bentancur, Juan Cuadrado ja Paolo Dybala, mutta bianconeri saa silti jalkeille iskukykyisen avauksen, joka ottaa pelin hallinnan itselleen.

Lazio joutuu tulemaan toimeen ilman Manuel Lazzaria, Luiz Felipeä ja Stefan Radua ja tämä tulee näkymään vieraiden puolustuspelaamisessa entisestään. Juventus voittaa ottelun ja tälle kerrointa saa maistuvan 1,89.