su 10.01. klo 21:45

Juventus - Sassuolo

Juventus saa vieraakseen Sassuolon

Serie A-sunnuntain viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat Juventus ja Sassuolo. Torinolaiset lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja pelivalinta tähän kamppailuun on Juventuksen vähintään kahden maalin voitto.

Vaikka Sassuolo onkin pelannut todella hyvän kauden, ei sen laatu tulee riittämään tämän illan ottelussa Juventusta vastaan. Vierailta puuttuu loukkaantumisen takia joukkueen kapteeni Domenico Berardi, joka on iso osa joukkueen hyökkäyspeliä.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Muutenkin vierasjoukkueen pelaaminen ei ole viime aikoina kokonaisuutena vakuuttanut ja etenkin isoja joukkueita vastaan sen taitotaso ei ole ollut riittävä, poislukien Napoli-ottelu. Genoa-pelin kaltaisella pelaamisella se ei pysty haastamaan selkeästi vahvempaa Juventusta.

Juventus on koko ajan parantanut pelaamistaan ja se lähtee otteluun allaan vakuuttava 3-1-vierasvoitto sarjakärki AC Milanista. Varsinkin Andrea Pirlon miehistön hyökkäyspelaaminen on rullannut näyttävästi viime otteluissa.

Vaikka Juventukselta onkin ottelusta sivussa Juan Cuadrado, Matthijs de Ligt sekä Alex Sandro, saa kotijoukkue jalkeille vahvan avauksen. Cristiano Ronaldo, Federico Chiesa sekä Paolo Dybala pitävät huolen siitä, että pallo löytyy vastustajan verkosta vähintään kaksi kertaa.

Sassuolon puolustus ei pysty pitämään Juven tulikuumaa hyökkäystä kurissa ja kotijoukkue tulee luomaan hyvien syöttökombinaatioiden kautta paljon laadukkaita maalipaikkoja, joiden avulla se tekee tarvittavat maalit vieraiden verkkoon.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleJuventus Turin - Sassuolo Calcio10.01.2021