Serie A ti 02.03. klo 21:45

Juventus - Spezia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Spezia hakee yllätystä Juven vieraana

Juventus lähtee illan otteluun todella selkeänä ennakkosuosikkina, mutta ottelusta ei tule niin selvää kotijoukkueen voittoa, kuin kertoimenlaskijat antavat ymmärtää. Andrea Pirlon miehistöllä on paljon loukkaantumishuolia ja otteluita on pelattu tiuhaan tahtiin.

Ennakkotietojen mukaan torinolaiset joutuvat tulemaan toimeen ilman Paolo Dybalaa, Leonardo Bonuccia, Giorgio Chielliniä, Arthuria, Juan Cuadradoa sekä Alvaro Morataa. Tämä ei voi olla vaikuttamatta isäntien pelaamiseen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tämän lisäksi Bianconerin valmennus joutuu miettimään myös joukkueensa kierrättämistä, sillä viikonloppuna on taas seuraava Serie A-ottelu, jota seuraa Mestarien Liigan ratkaiseva ottelu Portoa vastaan.

Kaiken tämän päälle on hyvä muistaa, että Juventuksella on allaan heikko peli Hellas Veronan vieraana ja kyseisessä kamppailussa Juve oli kaukana parhaasta tasostaan. Spezialla on mahdollisuus tehdä ottelusta tiukka.

Vierasjoukkueen mahdollisuuksia parantaa myös se, että se on pelannut viime aikoina hyvin ja se onnistui mm. kaatamaan AC Milanin kotonaan 2-0. Tätä seurasi selvä tappio Violalle, mutta viime ottelussaan se osoitti venymiskykyä, kun se nousi 2-0-tappioasemasta 2-2-tasapeliin Parmaa vastaan.

Vieraat tulevat varmasti peliin hyvin puolustavalla taktiikalla ja tavoitteena on taistella vähämaalinen tasapeli. Manageri Vincenzo Italianon pyrkimys on tehdä ottelusta Cristiano Ronaldolle ja kumppaneille hyvin vaikea.

Kotijoukkue ottelun luultavasti tulee voittamaan, mutta Spezia +2 -kohteelle on tarjolla erittäin maistuvia kertoimia. Juven poissaolot tasoittavat asetelmia huomattavasti ja Pirlon suojateille riittää varmasti vähämaalinen voitto.