pe 15.01. klo 21:45

Lazio - AS Roma

Rooman paikallistaistossa isot panokset

Viikonlopun Serie A-tarjonta polkaistaan käyntiin perjantaina todellisella herkkupalalla, kun Lazio ja AS Roma kohtaavan Derby della Capitalessa. Kyseessä on molemmille todella tärkeä ottelu, joten kentällä tullaan näkemään tarkkaa pelaamista.

Tunnelmia puolentoista vuoden takaisesta trilleristä:

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Pelivalinta tähän otteluun on alle 3,0 maalia, joka tarkoittaa sitä, että mikäli pelissä tehdään tasan kolme maalia, saat panostamasi rahasumman takaisin kokonaan. Alle kolme maalia ja kohde on osunut.

Vaikka etenkin AS Roman peleissä on totuttu näkemään tällä kaudella paljon maaleja, on tällä kertaa kyseessä elämääkin suurempi ottelu molemmille ja se tulee näkymään tarkkana puolustuspelaamisena.

Lazion pelisysteemiin on aina kuulunut se, että joukkue puolustaa tarkasti koko pelaajiston voimin ja sen otteluissa harvoin nähdään yli kahta maalia. Rooman paikallistaistossa Simone Inzaghi tulee entisestään painottamaan puolustuspelaamisen tärkeyttä.

AS Roma on luottanut koko kauden ajan hyökkäyspelaamisessa vahvaan vastahyökkäyspelaamiseen ja tässä ottelussa sillä ei tule olemaan paljoa tilaa toteuttaa tätä taktiikkaa.

Myös AS Roman puolella on varmasti painotettu puolustuspelaamisen tärkeyttä, sillä viime ottelussa Inter sai luotua toisella jaksolla aivan liikaa laadukkaita maalintekopaikkoja. Paulo Fonseca luottaa myös kolmen topparin linjaan, joka on vaikea murtaa, kun se pelaa parhaimmillaan.

Keskinäisiä otteluita aikaisemmilta kausilta ei yleensä kannata liikaa tuijotella, mutta historian tietäen, tämä ottelu on aina ollut todella tasainen ja kumpikaan joukkue ei ottelua halua hävitä. Kuten todettua, tämä tulee näkymään tarkkana pelaamisena koko 90 minuutin ajan.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleLazio Roma - AS Roma15.01.2021