Serie A ke 03.03. klo 19:30

Sassuolo - Napoli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sassuolo kohtaa kotonaan Napolin

Serie A:n keskiviikon kattauksen avaa Sassuolon ja Napolin välinen taisto, josta voidaan odottaa tasaista vääntöä. Kummankaan joukkueen pelaaminen ei ole viime aikoina vakuuttanut ja ottelun voittaa joukkue, joka pystyy ottamaan pallonhallinnan itselleen.

Isäntien pelaamisen taso on ollut vahvan alkukauden jälkeen laskussa ja viimeisen kolmen pelin perusteella Roberto De Zerbin pitää saada joukkueensa pelaamaan paremmin, jotta Napoli kaatuisi.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tappiollista Spezia-ottelua seurasi nihkeä 2-1-voitto sarjan heikoimmasta joukkueesta Speziasta ja viime kierroksella Sassuolo ja 1-1-tasapeliin Bolognaa vastaan kotikentällään. Erityisesti joukkueen puolustuspelaaminen on ollut todella heikkoa ja viimeksi neroverde on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana joulukuun puolessa välissä.

Gennaro Gattuson suojattien pelaaminen on puolestaan ollut hyvin vuoristoratamaista viime aikoina. Eurooppa-liigan puolella sen taival loppui ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle Granadaa vastaan, mutta tätä seurasi todella vahva esitys Serie A:n puolella, kun se voitti Beneventon kotonaan puhtaasti 2-0.

Napolin sairastupa on pikkuhiljaa tyhjentymässä ja Gattuso saa otteluun jalkeille vahvan avauksen. Vierailta sivussa illan kamppailusta on ennakkotietojen mukaan Khalidou Koulibaly, Hirving Lozano sekä Andrea Petagna. Kotijoukkue puolestaan joutuu tulemaan toimeen ilman Jeremy Bogaa, Mehdi Bourabiaa sekä Vlad Chirichesia, jotka kaikki ovat avauksen pelaajia.

Napolilaiset eivät missään nimessä pääse ottelussa helpolla ja taistosta tulee tasainen, mutta vierasjoukkueen 2,21 kerroin on selkeä ylikerroin siihen nähden, että Napoli on huomattavasti laadukkaampi joukkue. Sassuolon puolustuslinja ei pysty pitämään Lorenzo Insigneä, Matteo Politanoa sekä Dries Mertensiä kurissa koko 90 minuuttia.