Serie A su 14.03. klo 16:00

Torino - Inter

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Torino mahdottoman tehtävän edessä

Putoamiskamppailussa mukana oleva Torino ei tulee saamaan tänään helpotusta tilanteeseensa, sillä se kohtaa kotinurmellaan sarjakärki Interin. Antonio Conten miehistö lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja kaikki paitsi kolme pistettä olisi sille pettymys.

Kotijoukkueen pelaaminen ei koko kauden aikana ole aiheuttanut positiivisia ajatuksia ja viime aikoina sillä on ollut suuria vaikeuksia ottaa voittoja. Torinolaiset ovat onnistuneet voittamaan vain kertaalleen viimeiseen kymmeneen peliin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Granatan pelaaminen on tällä hetkellä todella repaleista ja tästä hyvä osoitus on viime kierroksen kamppailu sarjajumbo Crotonea vastaan, jonka Torino hävisi lopulta peräti 4-2. Tämä on hyvä osoitus, kuinka huonolla tasolla se tällä hetkellä puolustaa.

Vierasjoukkue ottaa kaiken ilon irti isäntien heikosta tasosta ja se voittaa ottelun ainakin kahden maalin erolla. Conten suojatit lähtevät otteluun allaan viiden ottelun voittoputki ja Serie A:n puolella se on voittanut peräti seitsemän peliä putkeen.

Viime kierroksen taisto Atalantaa vastaan oli hyvä esimerkki siitä, kuinka yhtenäinen Inter tällä hetkellä on. Se pystyi pitämään ehkä koko sarjan vaarallisimman hyökkäyksen maaleitta ja se ei antanut bergamolaisille juurikaan vaarallisia maalipaikkoja.

Ennakkoraporttien mukaan Torino joutuu tulemaan toimeen ilman Nicolas N’Koulouta sekä Tomas Rinconia ja myös joukkueen kapteenin Andrea Belottin pelaaminen alusta asti on vielä vihjettä kirjoitettaessa epävarmaa.

Vierasjoukkueelta puolestaan sivussa ovat polvivammoista kärsivät Christian Eriksen ja Arturo Vidal sekä Aleksandar Kolarov. Conten penkiltä löytyy kuitenkin näille pelaajille erittäin päteviä korvaajia, joten pelillisesti nämä poissaolot eivät heikennä vieraita juuri ollenkaan.