Serie A su 07.03. klo 16:00

Verona - AC Milan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veronalla paikka ottaa kova päänahka

Hellas Verona isännöi sunnuntain klo 16.00 ottelussa AC Milania ja sillä on todella hyvä mahdollisuus yllättää vieraansa ja ottaa kolme pistettä. Vierasjoukkue kärsii pahoista loukkaantumisista ja maalipaikkojen luominen on hankalaa.

Veronan saldo viimeisistä peleistä on vakuuttava, sillä se on pelannut neljä ottelua tappioitta ja mukaan mahtuu tasapeli Juventusta vastaan. Viimeisimmässä pelissä se otti todella vakuuttavan 3-0-vierasvoiton Beneventosta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ivan Juricin suojattien pelaaminen etenkin kotipeleissä on ollut todella vakuuttavaa ja se on ottanut 10 pistettä viimeisestä neljästä kamppailusta. Sen vastahyökkäyspelaaminen on myrkkyä Milanille, jolta puuttuu useita avauksen pelaajia.

Stefano Pioli joutuu tulemaan toimeen ilman Zlatan Ibrahimovicia, Hakan Calhanoglua, Ante Rebicia, Ismael Bennaceria, Theo Hernandezia ja Sandro Tonalia. Jokainen heistä on avauksen tason pelaajia ja tämä näkyy isosti vieraiden pelaamisessa.

Viimeisin esimerkki Milanin alavireisyydestä on viime kierrokselta, kun se joutui tyytymään 1-1-tasapeliin kotonaan Udinesea vastaan. Franck Kessien viimeisen sekunnin rankkarimaali pelasti rossonerin täydeltä nöyryytykseltä.

Isänniltä puuttuu kamppailusta Ebrima Colley, Kevin Ruegg, Nikola Kalinic sekä Adrien Tameze, mutta vieraiden tilanne on huomattavasti pahempi. Verona DNB(tasapeli ei vetoa) -kohteelle tarjotaan maistuvaa 2,29 kerrointa, jota kannattaa kokeilla maltillisella panostuksella.