KHL ke 08.12. klo 18:00

Severstal Tšerepovets - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jokerit matkustaa huippuvireisen Severstalin vieraaksi!

Voittokantaan palannut ja läntisen konferenssin kärkipaikkaa hallussaan pitävä Jokerit matkustaa huippuvireisen Severstal Tšerepovetsin vieraaksi. Severstalin kausi on toistaiseksi ollut valtavan positiivinen yllätys. Joukkue majailee läntisen konferenssin neljännellä sijalla vain kaksi pistettä Jokereiden perässä.

Jokerit kaatoi kelpo vireessä olevan Amur Habarovskin 2–0-lukemin kliinisen esityksen päätteeksi. Helsinkiläisten puolustuspelaaminen oli viime aikaisten esitysten tavoin hyvällä tasolla ja joukkueen maalilla Janne Juvonen jatkoi vahvoja otteita Anders Lindbäckin ollessa sivussa Jokereiden kokoonpanosta. Jokereiden hyökkäyspelaaminen on kuitenkin takkuillut pahasti viime aikoina. Myös Amur-ottelussa maalintekovastuu jäi joukkueen puolustajien harteille. Jordan Schroederin poissaolo on näkynyt erityisesti ylivoimalla, mutta jokaisen Jokereiden kokoonpanossa olevalta hyökkääjältä sopii odottaa tasonnostoa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
Sometimes scoring empty-netter ain't that easy.

Nimettömän Severstalin nousua kohti läntisen konferenssin kärkeä on ollut mahtava seurata. Joukkue ei ole loistanut maalinteon tai supertähtien loiston saralla, mutta Severstalin yhtenäisyys ja kurinalaisuus on ihailtavaa luokkaa. Erityisesti kotikentällään Severstal on ollut äärimmäisen vahva, mutta myös vieraskaukalossa peli on kulkenut mainiosti. Tästä esimerkkinä Pietarista haettu 1–3-voitto, jossa Severstal jätti kotijoukkue SKA:n täysin aseettomaksi.

Molemmat joukkueet puolustavat tällä hetkellä todella hyvin. Materiaaliltaan Jokerit on selvästi Severstalia edellä, mutta kotijoukkue on kaikesta huolimatta pystynyt olemaan viime aikoina monipuolisempi ja tehokkaampi joukkue erityisesti hyökkäyssuunnassa. Huippuvireiselle Sevestalille tarjotaan kotikentälleen selkeää ylikerrointa johon on syytä tarttua. Nappaa siis lapullesi Severstalin voitto moneyline muodossa.