ma 03.05. klo 22:00

Sevilla - Athletic Bilbao

Fyysinen Athletic Bilbao rymistelee, mutta se ei riitä kovin pitkälle!

La Ligan mestaruuskamppailu on nyt neljän kauppa, sillä Sevillakin on iskuetäisyydellä! Maanantaina Athletic Bilbao saapuu haastamaan Julen Lopeteguin suojatit ja vetoa lähdetään lyömään vierasjoukkueen maalimääristä. Lue alta tarkemmin, mitä pelataan ja miksi!

Kokoonpanouutisista startataan. Sevillan terveystilanne on hyvä, joskin Jules Koundé on vielä ottelun alla epävarma. Vierailta Ander Capa, Dani García, Iker Muniain ja Yuri Berchiche ovat merkittäviä poissaolijoita. Iñaki Williams ja Raúl García aloittavat vierailta mahdollisesti penkiltä, mikä vaikuttaa ottelun maaliodottamaan ja voimasuhteisiin olennaisesti.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Sevilla on tämän kauden La Ligassa Atlético Madridin jälkeen toisiksi vahvin ryhmä alaspäin, jos mittarina pidetään päästettyjä maaleja. Hieman syväluotaavampien tilastojen mukaan Sevillan alakerta on toiminut kollektiivina jopa Atletia paremmin, mistä on annettava Lopeteguille giganttinen sulka hattuun.

Athletic alle 0,5 maalia on ottelun peli-idea. Athletic on ollut Marcelinonkin alaisuudessa offensiivisesti todella kehno ja nyt tulee tässä suhteessa eteen timantinkova testi. R. Garcían ja Williamsin mahdolliset penkitykset eivät millään auta vieraita maalintekovaikeuksien ratkaisemisessa. Asier Villalibre toki rymistelee, minkä ehtii, mutta se siitä.