La Liga la 22.01. klo 19:30

Sevilla - Celta Vigo

Celtalle luvassa hikeä ja kyyneleitä Sevillan reissulta!

Mestaruusjahdissa epätoivoisesti mukana roikkuva Sevilla isännöi lauantaina Celta Vigoa. Luvassa on kahden kovaa prässäävän joukkueen taisto, mutta tarkoittaako tämä automaattisesti suurimaalista matsia? Ei välttämättä ja kertoimissakin tämä näkyy. Kotivoiton puolelta sen sijaan löytyy ohutta pelattavaa.

Kokoonpanokertaus alkuun. Bono, Youssef En Nesyri, Munir El Haddadi, Suso, Jesús Navas ja Erik Lamela ovat sivussa eri syistä. Ludwig Augustinsson, Nemanja Gudelj, Thomas Delaney ja Jules Koundé ovat epävarmoja. Paljon poissaoloja, mutta ykkösrungolla Sevilla pääsee silti peliin. Celtalla ei sen sijaan ole poissaoloja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Miksi sitten Sevilla? Joukkue on todella vaikea murrettava, oli Kounde alakerrassa sitten tai ei. La Ligan parhaimmistoon kuuluva alakerta ja Joan Jordanin, Ivan Rakiticin ja Fernandon muodostama keskikenttäkolmikko takaavat hikisen iltapuhteen myös Celtalle. Celtan prässin takaa löytyy tiloja, joissa Papu Gómezilla on oiva paikka operoida, ja vieraiden Fran Beltrán joutuu juoksemaan todella laajalla säteellä. Lucas Ocampos hyökkää oikealta laidalta Javi Galánin selustaan ja Rafa Mir painii keskellä Celtan toppareiden kanssa.

Yhtä kaikki, Sevillan puolella ei aivan valtavasti ilmaa ole. 1,70-tason alle en enää painaisi. Mukavan jännäribetsin kuitenkin voi suoralle voitolle survaista – tai jopa isommalla tasoituksella, jos long shot -meininki maistuu paremmin. Muistetaan kuitenkin, että Sevillan johtaessa Celta joutuisi nostamaan riskitasoja. 2-0 ei ole mikään mahdoton lopputulos.

10 euroa pelirahaa