La Liga pe 08.04. klo 22:00

Sevilla - Granada

Granadan puolustus on divaritasoa, vaikka voissa paistaisi!

Sevilla isännöi Andalusian derbyssä Granadaa La Liga -rundin avausmatsissa. Julen Lopeteguin suojatit ovat olleet vastustajan boksissa viime viikot surkeita ja kuudessa viimeisessä matsissa on tehty vain kaksi maalia. Mestaruuskamppailussa tämä ei riitä ja Sevilla onkin ansaitusti pudonnut Real Madridin kyydistä ja on myös jäämässä Barcelonan taakse.

Koheesio puolustuspäässä riittää kuitenkin kohtuullisen hyvin pisteille ja Granadan nyt pitäisi kaiken järjen mukaan kaatua Sánchez Pizjuánilla. Gonzalo Montiel, Karim Rekik, Suso, Thomas Delaney, Marcos Acuña ja Fernando ovat Lopeteguin poppoosta joko pelikiellossa tai lasaretissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Granadan new manager bounce on jäänyt Rubén Torrecillan alaisuudessa varsin vaisuksi. Kolmesta matsista saatiin sentään yksi täysi pistepotti raavittua ja manageri itse on ollut kehitykseen tyytyväinen. Sevilla on kuitenkin aivan eri eläin kuin Alavés, Rayo tai Elche, joten kovin testi tähän asti saadaan Torrecillalle. Carlos Neva ja Rubén Rochina jatkavat saikulla. Santiago Arias, Maxime Gonalons, Dani Raba ja Ángel Montoro ovat kysymysmerkkejä.

Otetaan lapulle ohuesti Sevillan yli 1,5 maalia. Ruuti on ollut viime aikoina märkää, mutta Granadan alakerta on kaikkea muuta kuin vakuuttava, pyöritteli sen sitten minkälaiseen lahjapakettiin tahansa. Alavés ja Rayo tehtailivat kumpainenkin kaksi osumaa Nazarien verkkoon ja Sevillan tulivoima riittää helposti samaan.

10 euroa pelirahaa