Eurooppa-liiga to 18.05. klo 22:00

Sevilla - Juventus

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö torinolaisvieras nuolemaan näppejään Sánchez-Pizjuánin tulikivenkatkuisessa illassa?

Eurooppa-liigassa ratkotaan torstaina paikat Budapestin finaaliin! Juventus ja Sevilla pelasivat ensimmäisessä osaottelussa Torinossa tasan Juven tultua aivan loppumetreillä tasoihin. Vierasottelu Ramón Sánchez-Pizjuánilla tulee kuitenkin olemaan haastava Max Allergin miehistölle – painaako Sevilla jälleen Eurooppa-liigassa päätyyn asti?

Sevillalta on sivussa torstaina varmasti Marcão, Pape Gueye ja Tecatito Corona. Tanguy Nianzou ja Joan Jordán voivat myös olla lasaretissa. Lucas Ocampos lienee jossain määrin mukana, kuin myös Suso. Vierailta reissun jättävät väliin Leonardo Bonucci, Kaio Jorge, Paul Pogba ja Mattia De Sciglio.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

UEFA Europa League

@EuropaLeague
When the block is that good... 😤

@BadeLoic || #UEL


Torinon ottelussa Sevilla oli selvästi parempi avauspuolikkaalla ja johti ansaitusti puoliajalla. Toinen nelivitonen oli Juven heiniä eikä lisäajan tasoitusta voi myöskään väittää onnekkaaksi. Torstaina Sevillassa kotijoukkue lienee kuskin paikalla pelillisesti ja Juventus pyrkii käyttämään omat hyvät hetkensä tehokkaaksi hyväksi.

Lapulle lähtee Sánchez-Pizjuánin iltamaan ehdottomasti Sevillaa, joka on ollut José Luis Mendilibarin alaisuudessa erinomainen – vihdoinkin! Sevillan Eurooppa-liigan ”legacy” on kiistaton samalla tavalla kuin vaikkapa Real Madridilla Mestarien liigan puolella. Kotijoukkuetta päästään painamaan tässä jopa astetta miehekkäämmällä panoksella, mutta tasuri on syytä varmistella pois!