ma 22.04. klo 22:00

Sevilla - Mallorca

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vierailla on paha vika, joka ei lupaa maanantaillekaan hyvää! Veto vastapalloon!

Alemmassa keskikastissa seilaavilla Sevillalla ja Mallorcalla on yhdeksän ja kuusi pistettä eroa putoamisviivaan, joten kumpikaan ei ole välittömässä vaarassa pudota. Paikka auringossa on kuitenkin pakko säilyttää, joten jokainen piste on tässä vaiheessa kautta kallis. Tähän asti Sevilla on ollut vaisuhko kotijoukkue, kun taas Mallorcan vierasmenestys on ollut melko vaatimatonta.

Hola amigos! Ota ilmaisveto ponchon alle talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sevillalla on alla kaksi ilahduttavaa vierasvoittoa keskikastin joukkueista, mutta viimeisessä kotimatsissaan andalusialaiset hävisivät sarjapaikastaan niin ikään taistelevalle Celta Vigolle. Viime viikonloppuna Las Palmas -voittoa ryyditti vastustajan heti pelin alussa saama punainen kortti. Ottelussa Youssef En Nesyri puski La Ligan yhdennentoista maalinsa tälle kaudelle. Kike Salas on pelikiellossa, ja Djibril Sow ei pelaa enää tällä kaudella jalkavamman vuoksi.

Mallorcalla ei poissaoloja ainakaan alustavien tietojen mukaan ole. Lomasaarelaisten huhtikuu on tuonut pari ikävää tulosta. Copa Del Reyn finaalissa hävittiin Athletic Bilbaolle pilkkujen jälkeen. Viikko sitten Real Madrid haki täydet pisteet Mallorcalta, vaikka kotijoukkue taisteli parempaansa vastaan urheasti. Mallorcan hyökkääjät ovat olleet viime aikoina ruosteessa, sillä maalinteko on ollut melkoista tervanjuontia. Tämä voi osoittautua maanantain ottelun ratkaisevaksi tekijäksi.

Sen verran Sevilla on näyttänyt nousuvirettä, että huonosta kotisaldosta huolimatta voi kotivoiton ennustaa tulevan vähintään kerran kahdesta. Ja kun Betsamigo tyrkkää saataville maailman kärkikertoimen, eihän kukaan voi olla betsaamatta! Tili auki, edut taskuun ja betsiä uuniin!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.