La Liga su 17.04. klo 22:00

Sevilla - Real Madrid

Underia lapulle sunnuntain huippumatsiin!

Sunnuntaina otetaan jo mahdollisesti ratkaisevia askeleita La Ligan mestaruuskamppailussa, kun Real Madrid vierailee Sevillassa. Mestaruus on toki nyt jo lähes varma, mutta voitolla Los Blancos ottaisi kiinni pokaalista toisellakin kädellä. Sevilla ei ole kuitenkaan yleensä mikään helppo rasti etenkään Sánchez Pizjuánilla.

Julen Lopetegui saattaa saada Marcos Acuñan ja Thomas Delaneyn takaisin ja Karim Rekik, Suso ja Fernando ovat varmasti sairastuvalla. Casemiro on sen sijaan vierailta pelikiellossa ja Eden Hazard, Marcelo, Ferland Mendy, Miguel Gutiérrez ja Dani Ceballos kuntoutuspuuhissa. Real pelasi tiistaina 120 minuuttia Chelseaa vastaan, joten tästä kirjataan vieraille ruutuvihkoon rasitusmiinus.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Sevilla yrittänee pitää alusta lähtien kovaa intensiteettiä yllä, mutta tällä kaudella Lopeteguin poppoo ei ole ollut kovin vaarallinen hyökkäyskoneisto. Los Blancos on hyvä purkamaan prässiä, joten Sevilla tuskin ihan kahta kättä heiluttaen lähtee kuitenkaan juoksemaan. Odottelen matsista hieman vähämaalisempaa kuin mitä markkina.

Otetaan peleille pidemmittä puheitta alle 2,5 maalia. Sevilla pelasi ennen voitokasta Granada-matsia kolme peräkkäistä peliä ilman tehtyjä maaleja ja Granadan heikko alakerta tarjosi muutenkin Sevillalle avaimet maalinteon suhteen suoraan käteen. Real puuskuttanee samalla vielä tiistain jäljiltä, joten ihan älytöntä ilotulitusta tuskin on matsista tulossa.

10 euroa pelirahaa