La Liga pe 11.08. klo 23:00

Sevilla - Valencia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valencia on pahassa jamassa! Tuleeko Sevillan vierailusta täysi pannukakku?

Eurofutikset pyöräytellään käyntiin viikonloppuna myös Espanjassa. Perjantaina pelataan pari matsia, joista jälkimmäinen on varsin herkullinen Sevilla – Valencia Sánchez-Pizjuánilla! Viime kausi ei mennyt nimenomaan liigan puolella kovinkaan putkeen kummallakaan seuralla, joskin Sevilla porhalsi José Luis Mendilibarin ohjastuksessa lopulta seitsemänneksi ja Eurooppa-liigan mestariksi.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada 25 euroa tallettamalla samansuuruisen ilmaisvedon!

Valencia sai viime sesongilla jännittää sarjapaikkaansa aivan kauden päätöskierrokselle asti ja eroa viivaan jäi Lepakoilla lopulta vain kaksi pongoa. Valenciassa vaikuttaa valitettavasti jatkuvan ”Never stop the madness”-meininki niin kauan kun Peter Lim on perheineen tuhoamassa tätä perinteikästä seuraa, joten kuuta taivaalta tuskin kukaan Valencia-fani tällä kaudella odottaa.


Tilanne on La Ligassa nyt myös se, että sarjaa ajetaan alas Javier Tebasinkin johdolla jo ties kuinka monetta kautta ja tämä näkyy seurojen taloustilanteissakin jo karulla tavalla. Sevillalla on esimerkiksi yhä viisi rekisteröimätöntä pelaajaa. Lasaretissa on vain Tanguy Nianzou. Valencialla on sivussa Alberto Marí, mutta loppu rosteri on terveenä.

Ensimmäiselle kierrokselle ladataan heti kättelyssä kova paukku vedoissa, kun Uhmapelaajat hyppää Sevillan vankkureihin. Valencian tilanne ei vaikuta kovin lupaavalta ja tämä kausi taidetaan vetää aika junnupainotteisella rosterilla läpi. Sevilla laittanee perjantaina riittävän esityksen tiskiin, jotta kolme pistettä saadaan katiskaan.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.