Eurooppa-liiga to 10.03. klo 19:45

Sevilla - West Ham

Onnistuuko Sevilla kotonaan? West Hamilla on useita avainpelaajia sivussa

West Ham painii muutamien pahojen poissaolojen kanssa, eikä sen reissusta Andaluciaan ole tulossa helppoa. Sevilla puolestaan vakuutti edellisessä Eurooppa-liigan kotiottelussaan ja nappasi hiljattain todella kovan päänahan myös Espanjan liigassa. Toisaalta joukkue on edelleen mukana myös LaLigan mestaruustaistelussa, joten monta rautaa on tulessa – samaa voi toki sanoa vieraista.

Declan Rice on kärsinyt viime aikoina sairastumisesta, eikä miehen pelaaminen ole varmaa. Toisaalta vierailla ovat varmuudella sivussa. Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal, Jarrod Bowen sekä Andri Jarmolenko. Tilanne ei ole kovinkaan hyvä ja joukkueen tahti on ollut hieman hyytymään päin myös Englannin kentillä. Viiden kilpailullisen kamppailun otannalla David Moyesin miehistö on voittanut ainoastaan kerran ja parissa edellisessä väännössä on tullut kuokkaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Sevilla eteni neljännesvälieriin antamalla Zagrebin Dinamolle kyytiä ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ja West Ham puolestaan pääsi erinomaisen lohkovaiheensa jälkeen suoraan toiselle kierrokselle. Tämä ei kuitenkaan missään tapauksessa tarkoita, että joukkue olisi lepäillyt viime aikoina laakereillaan. Vierailija pelasi viime viikolla pari kovaa kamppailua, joissa se ei juhlimaan päässyt.

Isäntä voitti toissaviikonloppuna kovassa paikallistaistelussa Betisin vakuuttavalla esityksellä ja se oli todella vahva myös muutaman viikon takaisessa Dinamo-kotiottelusaan, jonka se voitti maalein 3–1. Vierailla taistelu ensi kauden europaikoista käy kuumana Valioliigassa, jossa se on pienoisessa laskusuhdanteessa. Toisaalta isännillä on niin ikään omat kärkitaistelunsa LaLigassa, joten tämän osalta ollaan melko tasoissa. Kotivoitto (1X2) pienellä panostuksella otetaan lapulle. West Hamille tasapeli olisi erinomainen tulos, mutta isäntien kokemus europeleistä ja laatu jyräävät tässä väännössä.

10 euroa pelirahaa