Suomen Cup to 26.05. klo 13:00

SexyPöxyt - HIFK

Cup-romantiikkaa Stadissa!

Torstaina jo ajoissa iltapäivällä pelataan yksi Suomen Cupin viidennen kierroksen kauneimmista otteluista, kun legendaarinen SexyPöxyt pelaa jatkopaikasta HIFK:ta vastaan. Ottelu pelataan Töölössä, sillä Pöxyjen oma pyhättö Laaksolahdessa on katsomoiltaan vielä remontin keskellä. Toivottavasti ottelu tulee herättämään kiinnostusta pääkaupunkiseudun futisväessä.

SexyPöxyt pelaa Kolmosessa, eikä nimestä pidä vetää liian pitkälle johtopäätöksiä: lähes neljäkymmentä vuotta vanha seura ei ole mikään huumoriporukka, vaan tavoitteellinen seura, joka pyrkii nousemaan Kakkoseen – ja on aloittanut kautensa Kolmosessa erittäin vahvasti. Suurelle yleisölle tunnetuin Pöxyjen pelaaja on varmaankin Youtube -kikkavideoistaan tunnettu maalivahti Lassi Hurskainen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

HIFK:n kausi on alkanut Veikkausliigan osalta haastavasti, sillä voittotili on vielä avaamatta, ja joukkue on selkeästi sarjan jumbona. Liigassa otteet eivät ole viime peleissä kuitenkaan näyttäneet mitenkään toivottomilta. Suomen Cupissa on tähän mennessä kaadettu Nelosessa pelaava SUMU/Sob, sekä rankkareilla yllätyksellisesti FC Honka. Otteluruuhkassa HIFK tulee varmaankin kierrättämään jonkun verran kokoonpanoa.

Yleisesti ottaen alasarjajoukkueet ovat saaneet pääsarjan porukoilta melko kovaa runtua. Niin voisi odottaa tälläkin kertaa, mutta Pöxyt saattavat myös päästä maalisarakkeelle, sillä joukkueessa on tulta ihan kunnioitettavasti. Niinpä TurboVegasilta otetaan vetomuoto, jossa HIFK voittaa, ja ottelussa tehdään vähintään neljä (yli 3.5) maalia. Kyseessä on maistuvahko veto iltapäivän aluksi.

10 euroa pelirahaa