Mestarien liiga ti 11.10. klo 22:00

Shakhtar Donetsk - Real Madrid

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Real Madridilla painaa huipputärkeä El Clásico päälle! Nähdäänkö Puolassa šokkiyllätys?

Viime viikolla hallitsevan Mestarien liiga -voittajan Real Madridin pasmat sekaisin laittanut Shakhtar Donetsk haastaa Los Blancosin uudelleen heti tiistaina. Santiago Bernabéulla päädyttiin 2–1-kotivoittoon, mutta pääseekö ukrainalaismiehistö jopa pisteille Varsovassa. Kenttä on sinänsä puolueeton – kotiottelun tuntu on yleisön ja fanien puolesta varmasti olemassa, vaikka Puolan maaperällä sattuneista syistä pelataan.

Real Madridin maalinsuulla aloittaa jälleen Andriy Lunin, joka on saanut vastuuta viime aikoina Thibaut Courtoisin loukkaannuttua. Muilta osin Los Blancosin ainoa varsinainen puute kenttäpelaajistossa on sairastuvalla jatkava keskikenttämies Dani Ceballos. Lisäksi on todennäköistä, että Eder Militão on huilivuorossa kärsittyään pienistä lihasvammoista. Antonio Rüdiger on toki kunnostautunut aiemminkin paikkaajana.

Tulevassa matsissa pitää erityisesti ottaa huomioon, että kauden ensimmäinen klassikko on tulossa La Ligassa. On mahdollista, että Carlo Ancelottin peluutuksessa harrastetaan laajemminkin rotaatiota, vaikka pelaajatilanne sinänsä on hyvä. Barcelona vierailee Bernabéulla tulevana lauantaina Espanjan pääsarjan kivikovassa kärkikamppailussa. Isäntien pelaajatilanne on erinomainen ja se haastaa Real Madridin lähes parhaalla kokoonpanollaan, kuten oli myös viime viikolla.

Ajoittain madridilaisilta nähtiin kotikamppailussaan melkoista puuhastelua. Toisaalta kaikki se ”hätä”, joka Los Blancosin pelaamisesta paistoi oli osaltaan Shakhtarin hyvyyttä. Vaikka Real viime viikolla 2–1-numeroin kotikamppailunsa voitti, täytyy tiedostaa tämän viikon fasiliteetit. Stadionilla on todennäköisesti noin 30 000 fania, joista massiivinen osa sympatisoi isäntiä. Tässä matsissa on nähtävissä šokkiarvoa, eikä olisi ensimmäinen kerta lähihistoriassa, jos Shakhtar yllättäisi Real Madridin.

Realilla on tulossa jopa tätä matsia suurempi vääntö viikonloppuna ja joukkue on tukevassa johdossa F-lohkossa voitettuaan kaikki kolme otteluaan. On huomioitavaa, että Shakhtar on ainoa joukkue, joka on pystynyt vierailijan kunnolla haastamaan ja edes tekemään maalin sen verkkoon. Betsivalinnassa haistetaan yllätys ja otetaan kupongille kotivoitto tasapeli ei vetoa -kohteena. Avaa tästä pelitili Mr. Greenille ja nappaa käyttöösi uuden asiakkaan huipputarjous tähän betsiin!