to 11.10. klo 08:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shanghai ATP: Alex De Minaur – Alexander Zverev | Onko aussista kaatamaan Saksan ykkösnimi?

Shanghain ATP-turnauksen neljännesvälierissä on tarjolla erinomaisia kohteita, kun australialainen Alex De Minaur (ATP 33) kohtaa saksalaisen Alexander Zverevin (ATP 5).
De Minaur on kehittynyt viime vuodsina ottaen valtavia harppauksia. 19-vuotias tennisammattilainen onkin jo erittäin varteenotettava nimi myös isommissa turnauksissa. Nuori australialainen on voittanut molemmat tähänastiset ottelunsa Shanghaissa. Ensin Vasek Pospisilia ja sittemmin Benoit Pairea vastaan. Molemmat otteluista päättyivät suoraan kahdessa erässä.
Nuori tennislupaus on hyvä syöttäjä, vaikka hänen syöttönsä nopeus ei yllä läheskään maailman kärkinimien tasolle. Nopeutta mies kompensoi tarkkuudella ja varmuudella – hän tekee todella vähän kaksoisvirheitä.
De Minaurin vahvuudet ovat kuitenkin palloralleissa, sillä hän on todella monipuolinen pelaaja ja erittäin taitava palauttaja niin kämmen- kuin rystypuoleltakin.
Nuoren miehen heikkous on, että kovaa lyöviä pelaajia vastaan hänen muuten erinomainen palautuspelinsä sakkaa melko pahasti. De Minaur ei myöskään ole kaikkein kylmähermoisempia pelaajia. Tämä on toki täysin ymmärrettävää hänen ikänsä huomioiden.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Zverev puolestaan on maailman lupaavin nuori pelaaja. Hän on voittanut jo lukuisia ATP-turnauksia urallaan. Vasta 21-vuotiaan pelaajan alkukausi oli aivan uskomaton millä tahansa mittapuulla, mutta kauden lähestyessä loppuaan hän on alkanut alisuorittaa ottelu ja turnaus toisensa jälkeen.
Saksalainen tippui Tokion ATP-turnauksessa jo toisella kierroksella täysin haastajatason pelaajalle, Malek Jazirille tiukan kamppailun jälkeen. Kiinassa merkkejä paremmista otteista on ollut havaittavissa Zverevin voitettua avausottelunsa hyvässä vireessä olevaa Nikoloz Basilashviliä vastaan suoraan kahdessa erässä. Miehen pelivire on erittäin paljon hänen mielialastaan kiinni. Kun saksalainen saa alusta lähtien pelinsä rullaamaan, on hän aivan pysäyttämätön.
Jos ottelu ei lähde sujumaan Zverevin kannalta mieluisissa merkeissä ja hän tekee muutamia helppoja virheitä, voivat seuraukset olla katastrofaaliset.
Taidoista saksalaisen menestys ei missään nimessä jää kiinni. Hän on maailman parhaita syöttäjiä ja hänen kämmenlyöntinsä on tarkimpia ja kovimpia maailmassa. Zverev on todella monipuolinen pelaaja. Vaikka mies on melko isokokoinen pelaaja, liikkuu hän myös erinomaisesti.
Saksalaispelaaja on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki otteluun, mitä ei ole syytä ihmetellä. Vaikka hän onkin turhautuessaan harvinaisen surkea suorittaja, on hän taitojensa puolesta valovuoden De Minauria edellä. Kupongille asetamme Zverevin voiton: niin erä- kuin pelitasoituksellakin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ