la 13.10. klo 11:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shanghai ATP: Alexander Zverev – Novak Djokovic | Huikea kamppailu kahden loistovireessä olevan pelaajan välillä

Shanghain ATP-turnauksen välierissä on tarjolla todellista herkkua, kun finaalipaikasta kamppailevat saksalainen Alexander Zverev (ATP 5) sekä serbialainen Novak Djokovic (ATP 3).
Zverev on parantanut Shanghaissa otteitaan ottelu ottelulta. Puolivälierissä saksalaisen uhriksi joutui Kyle Edmund, joka oli täysin voimaton saksalaisen loistavan syöttöpelin ja tarkkojen kämmenlyöntien edessä. Zverev on maailman lupaavin nuori pelaaja ja takuuvarmasti moninkertainen Grand Slam-voittaja tulevina vuosina. Saksan ykkösnimi on maailman parhaita syöttäjiä sekä äärimmäisen monipuolinen ja taitava palauttaja.
Zverevin heikkoutena hermot. Kun nuorukaisen peli ei ole aivan uomissaan, turhautuu hän todella helposti ja saattaa hävitä paljon itseään huonommille pelaajillekin. Zverev on nyt kuitenkin osoittanut vakuuttavia otteita – ei ole syytä pelätä etteikö hän olisi välierissä todella vaikeasti voitettavissa.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Djokovic on loukkaantumisista toivuttuaan dominoinut tenniskenttiä. Serbi on hävinnyt viimeisestä 17:sta ottelustaan ainoastaan yhden. Djokovic on monessa suhteessa täydellinen tenniksenpelaaja. Erinomainen syöttäjä, hänen palautuksensa ovat tarkkoja ja kovia, ja pelinlukutaito erinomaista. Zverev on piikki Djokovicin lihassa – serbi ei ole onnistunut voittamaan Zvereviä kaksinpelissä, kaksikko on kohdannut aiemmin kahdesti.
Kaksikko on paperilla erittäin tasainen, mutta kertoimenlaskijat ovat asettaneet Djokovicin todella suureksi ennakkosuosikiksi otteluun. Otamme lapulle räikeällä ylikertoimella saksalaisen voiton, sekä pelioveria miesten tasaisuuden huomioonottaen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ