ATP ti 09.10. klo 07:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shanghai ATP: Daniil Medvedev – Ze Zhang | Venäläiselle luvassa helppo jatkopaikka avauskierrokselta

Kiinassa on tällä viikolla vuorossa seuraava ATP-turnaus, ja tällä kertaa pelataan Shanghain kovakentillä. Napsimme avauskierrokselta hyviä kohteita kiinni – ensimmäisenä otamme käsittelyyn tuoreen Tokion ATP-turnauksen voittajan, Daniil Medvedevin (ATP 22) ja kiinalaisen Ze Zhangin (ATP 216) kohtaamisen.
Medvedev on ollut maagisessa vireessä koko syyskauden. Viime viikolla pelattu Tokion ATP-turnaus toi nuorelle venäläiselle uran suurimman turnausvoiton, kun finaalissa kaatui japanilainen Kei Nishikori erin 6-2, 6-4. Medvedev on tällä hetkellä maailman parhaita syöttäjiä. Lisäksi taiturilla on lyöntiarsenaalissaan todella kova ja tarkka kämmenlyönti, hyvää liikkumista unohtamatta.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Zhang pelaa kauden ensimmäistä ATP-turnaustaan. Kiinalainen ei ole ATP-tason pelaaja, hänen perustasonsa riittää menestymiseen ainoastaan Challenger-turnauksissa. Zhangin syöttöpeli on hyvin puutteellinen ATP-tasolla, mutta hän on kuitenkin kunnostautunut palloralleissa ja rystylyönnit ovat hänen vahvuutensa. On kuitenkin selvää, että kiinalainen lähtee kotikentilleen ainoastaan hakemaan kokemusta ATP-turnausten tasosta.
Medvedev on loistavassa vireessä ja ottelu tulee luultavimmin olemaan nopeasti ohi venäläisen eduksi. Otamme todella mielellämme lapulle peliunderin, johon saa varsin suotuisan linjan kaksikon tasoeron huomioonottaen. Lisäksi otamme pienellä panostuksella tulosvetoa ensimmäiseen erään.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ