ATP ti 09.10. klo 07:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shanghai ATP: Denis Shapovalov – Nikoloz Basilashvili | Todella tasokas ottelu luvassa

Shanghain ATP-turnauksen ensimmäiseltä kierrokselta poimimme lisää hyviä kohteita, kun kanadalainen Denis Shapovalov (ATP 29) kohtaa georgialaisen Nikoloz Basilashvilin (ATP 23).
Shapovalov on pelannut kauden loppua kohden todella vaihtelevasti – mieheltä on nähty useita hyviä otteluita, mutta myös melkoista alisuorittamista. Tokion ATP-turnauksessa Shapovalovin tie tyssäsi välieriin, kun turnausvoittoon marssinut Daniil Medvedev voitti kanadalaisen suoraan kahdessa erässä.
Shapovalovin vahvuuksiin kuuluu todella kova syöttö, sekä erittäin tarkka yhden käden rysty. Kanadalainen on myöskin erinomainen liikkumaan. Shapovalov pelaa todella agressiivista peliä, mikä on olennainen tekijä tulosten vaihtelussa – kun peli ei ole aivan uomissaan, Shapovalov lyö todella paljon pakottamattomia virheitä.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Basilashvili on parantanut otteitaan kauden lähestyessä loppuaan. Georgialainen voitti juuri viime viikolla pelatun Pekingin ATP-turnauksen kukistettuaan finaalissa Juan Martin Del Potron suoraan kahdessa erässä. Basilashvili on erinomainen syöttäjä, ja erittäin varma palauttaja palloralleissa. Georgialaisen vahvuuksiin kuuluvat niin tarkat kämmen-, kuin rystylyönnitkin.
Ottelusta odotetaan tasaista – Shapovalovilla on lepoetu puolellaan, kun taas Basilashvili on kaksikosta varmempi suorittaja ja yleistasoltaan hieman parempi pelaaja. Otamme lapulle peli-, ja eräoveria.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ