ATP to 11.10. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shanghai ATP: Juan Martin Del Potro – Borna Coric | Tasainen ja tulinen kamppailu luvassa

Shanghain ATP-turnauksen neljännesvälieristä poimitaan lisää kohteita kiinni, kun argentiinalainen Juan Martin Del Potro (ATP 4) kohtaa kroatialaisen Borna Coricin (ATP 19).
Del Potro on niin suurten kuin pientenkin turnausten kestomenestyjä. Argentiinalainen on kärsinyt orastavista loukkaantumisista pitkin kautta, mutta nämä eivät kuitenkaan ole häirinneet pahemmin kesken turnausten. Del Potro voitti turnauksen avausottelussaan Richard Gasquetin rutiininomaisesti suoraan kahdessa erässä. Miehellä on syöttöpelinsä lisäksi erittäin kova ja tarkka kämmenlyönti. Del Potron otteet viime viikkoina eivät hyvistä tuloksista huolimatta ole olleet lähelläkään parasta tasoa, mutta argentiinalainen on aina täydessä fyysisessä kunnossa ja yksi suurista voittajasuosikeista turnauksesta riippumatta.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Coric on kilpakumppanistaan poiketen melko epävarma suorittaja. Kun kroatialaisen peli kulkee, on hän erittäin vaarallinen vastus kenelle tahansa. Toisaalta mies häviää ajoittain itseään paljon huonommille pelaajille ja joinakin päivinä on vaikeaa uskoa hänen kuuluvan maailman 20 kärkipelaajan joukkoon. Coric on erinomainen syöttäjä, mutta miehen vahvuudet löytyvät palloralleista ja etenkin liikkumisesta. Nopealiikeinen pelaaja siirtyy pallon alle vauhdilla pienen kokonsa ansiosta, minkä lisäksi hänellä on erinomainen pelinlukutaito. Coric voitti Shanghaissa avauskierroksen vastuksensa Stanislas Wawrinkan erin 2-1 sekä toisen kierroksen vastuksensa Bradley Klahnin suoraan kahdessa erässä.
Kertoimien valossa Del Potro on hienoinen ennakkosuosikki otteluun. Parhaat kohteet tähän otteluun löytyvät peli- ja erävetojen puolelta, kun vastakkain iskevät kaksi hyvässä vireessä olevaa pelaajaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ