ATP ke 10.10. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shanghai ATP: Roger Federer – Daniil Medvedev | Tiukka vääntö vai totaalinen ylikävely?

Shanghain ATP-turnauksen toiselta kierrokselta otamme kohteita ottelusta sveitsiläisen Roger Federerin (ATP 2) sekä venäläisen Daniil Medvedevin (ATP 22) välillä.
Federer on vähentänyt merkittävästi pelaamiensa turnausten määrää suhteessa aikaisempiin vuosiin. Federer on tenniksenpelaajaksi iäkäs, peräti 37-vuotias ja miehen palautumiskyky otteluiden välillä ei ole enää entisellään. Federer pelasi viimeksi Laver Cupissa vajaa kolme viikkoa sitten, eli sveitsiläisellä on riittävä lepo alla ennen Shanghain ATP-turnausta.
Federer on yksi lajin kaikkien aikojen suurimpia nimiä. Mies on erinomainen syöttäjä, aivan fantastinen palauttaja ja maailman kylmähermoisimpia pelaajia. Iän myötä Federerin valtakausi alkaa kuitenkin olla ohi. Sveitsiläinen lyö pakottamattomia virheitä nykyään todella usein aiempaan nähden, eikä miehen syöttöpeli ole enää aiemmalla tasolla. Suurin haaste Federerin pelissä nykyään kuitenkin on kovien syöttöjen palautus, mikä ennen oli hänen vahvuutensa.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Medvedev on pelannut erinomaisesti kauden lähestyessä loppuaan. Nuori venäläinen voitti juuri viime viikolla pelatun Tokion ATP-turnauksen fantastisten otteidensa ansiosta. Medvedev pelasi avauskierroksella kiinalaista Ze Zhangia vastaan ja ottelusta tuli Medvedevin kannalta varsin tuskainen odotusarvoon nähden. Täysin haastajatason pelaajaksi luokiteltava Zhang onnistui voittamaan ensimmäisen erän, ja Medvedev onnistui voittamaan ottelu vasta 32 pelatun pelin jälkeen. Medvedevin pelissä näkyi väsymys ja on ilmeistä, että rankka viikko Tokiossa on tehnyt tehtävänsä.
Federer on lajin elävänä legendana ja paremman lepoedun omaavana pelaajana suuri ennakkosuosikki otteluun myös kertoimien valossa. Otamme lapulle Federerin voiton erätasoituksella sekä ensimmäisen erän pelioveria perustuen Medvedevin erinomaiseen syöttöön.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ