ti 11.09. klo 09:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shanghai Masters: Barry Hawkins – Stephen Maguire | Englantilainen jatkaa hyviä otteitaan

Tiistaille löytyy pitkästä aikaa pelattavaa snookerin puolelta, kun Shanghai Mastersin neljännesvälierissä kohtaavat englantilainen Barry Hawkins (Maailmanlista 7) ja skotlantilainen Stephen Maguire (Maailmanlista 14)
Hawkinsin alkukausi on ollut verrattain menestyksekäs. Englantilainen selviytyi World Openissa aina välieriin saakka todella vakuuttavien esitysten saattelemana ja on voittanut kaikki neljä rankingturnausten karsintaotteluaan selkein lukemin. Hawkinsin vahvuuksiin kuuluu pitkät pussitukset sekä varmuus breikin säilytyksessä. Hawkinsin heikkoutena on, ettei muutamien huonojen lyöntien jälkeen miehen hermot kestä kovin hyvin, ja helpotkin pussitukset alkavat epäonnistua kun luottamus omaan tekemiseen katoaa.
Maguiren alkukausi on ollut kaksijakoinen. Skotti selviytyi Riga Mastersissa aina välieriin asti, mutta nuori englantilainen, Jack Lisowski passitti Maguiren tylyin 5-1 lukemin ulos turnauksesta. Maguire on parhaimmillaan todella varma pussittaja pitkältä matkalta ja rakentaa breikkiä luonnikkaasti, mutta mies on todella epävakaa pelaaja. Maguirella oli jo avauskierroksen ottelussaan suuria vaikeuksia listaamatonta Kiinan Pu Qingsongia vastaan. Englantilainen voitti ottelun rankingturnausdebytanttia vastaan niukasti lukemin 6-4 oltuaan 2-4 tappiolla.
Hawkins on kertoimissa lievä ennakkosuosikki, mutta kaksikon välinen tasoero on tällä hetkellä paljon suurempi, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Hawkins on huonoimmillaankin lähes yhtä hyvä pussittaja mitä Maguire parhaimmillaan tällä hetkellä. Otamme erittäin luottavain mielin lapulle Harkinsin voiton tasoituksella, sekä ensimmäiseen freimiin hyvän lisäkohteen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ