su 16.09. klo 09:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shanghai Masters: Ronnie O'Sullivan – Barry Hawkins | Tiukka ja viihdyttävä finaali luvassa

Shanghai Mastersin finaali on käsillä sunnuntaina kun Ronnie O’Sullivan (Maailmanlista 3) kohtaa Barry Hawkinsin (Maailmanlista 7)
O’Sullivan on pelannut tasokasta snookeria Kiinassa palattuaan ottelutauolta. Voitot Neil Robertsonista sekä Stuart Binghamista tulivat rutiinilla, ainoastaan loistavassa vireessä oleva Kyren Wilson onnistui laittamaan Sullivania jossain määrin ahtaalle. Wilson piti paras yhdeksästätoista menetelmällä pelatun välieräottelun tasoissa reilusti yli puolivälin, mutta 6-6 tilanteessa missatun hankalan leikkauksen jälkeen Wilsonin eväät oli syöty ja Sullivan meni menojaan. Sullivan häviää freimejä tällä hetkellä ainoastaan ylimielisyytensä takia, hän yrittää joka lyönnillä vain ja ainoastaan osoittaa olevansa legendaarinen, voittamaton ja murskata vastustajansa itseluottamuksen. Sullivanin ylimielinen pelityyli maksoi viimekauden lopuilla useat ottelut miehelle ja viitteitä siitä, että näin voisi käydä myös tällä kaudella on ollut ilmassa.
Hawkins osoitti jo viime kaudella olevansa jälleen maailman parhaita snookerin pelaajia, ja uusi kausi on alkanut miehen kannalta todella lupaavasti. Matkalla Shanghai Mastersin finaaliin on kaatunut muun muassa hallitseva maailmanmestari Mark Williams. Hawkins on erinomaisen varma ja monipuolinen pussittaja lyhyeltä matkalta, minkä lisäksi miehen turvalyönnit ovat todella tasokkaita. Hawkinsin pelityyli on todella ammattimainen, eikä hän ota turhia riskejä juuri koskaan.
Finaalissa on vastakkain kaksi täysin erilaista pelaajaa. Sullivan on toki kaksikosta taitavampi, mutta ylimielinen pelityyli voi kostautua, kun vastassa on paikkansa hyvällä prosentilla käyttävä pelaaja. Hawkins saa plussatasoituksella erinomaisia kertoimia, ja tartumme niihin suoran voiton lisäksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ