ATP ti 25.01. klo 05:00

Denis Shapovalov - Rafael Nadal

Katkaiseeko Denis Shapovalov myös espanjalaiskonkari Rafael Nadalin lennon Australiassa?

Käsittämättömän kovassa iskussa läpi Australian avointen tähän saakka ollut Rafael Nadal kohtaa puolivälierässään kanadalaistykin Denis Shapovalovin, joka on parantanut tekemistään läpi turnauksen. Edellisessä ottelussa kovaa tykittävä 22-vuotias antoi kyytiä kolmossijoitetulle Alexander Zvereville, kun vain yhden erän turnauksessa hävinnyt espanjalainen puolestaan pudotti Adrian Mannarinon jatkosta.

On selvää, että tuleva puolivälierä on Nadalille kovin testi tähän saakka. Tähän saakka konkari on pystynyt pelaamaan todella kliinisesti ja jatkopaikat ovat irronneet verrattain jopa helposti, mutta Shapovaloville on nähtävä tässä sauma. Kanadalaisen esitys Zvereviä vastaan oli häkellyttävän hyvä ja itseluottamus on selvästi kasvanut turnauksen edetessä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edellisellä kierroksella erityisesti Shapovalovin puolustuspelaaminen oli hämmästyttävän korkealla tasolla. Mies voitti keskimäärin kaksi kolmesta murtopallostaan ja hyödynsi paikkansa todella hyvin. Tulinen syöttö on osunut kahdessa viimeisimmässä ottelussa ensimmäisellä yrittämällä ruutuun vaihtelevasti, mutta pisteitä nuorukaisen ykkössyöttö tuo onnistuessaan kovalla todennäköisyydellä.

Atleettinen kanadalainen haastaa Nadalin paitsi lyöntivauhdillaan, myös liikkuvuudellaan. Pelkästään kovilla lyönneillä espanjalaista ei missään tapauksessa voiteta, mutta Shapovalovilla on tarjota paljon muutakin. Vaikka konkari on ollut loistavassa iskussa tässä turnauksessa, on tuleva ottelu tälle suurin haaste tähän saakka. Pelivalinnaksi otetaan, että pelejä tulee vähintään 40 (yli 39,5). Miesten edellinen kohtaaminen oli todellinen trilleri, jonka Abu Dhabissa voitti Shapopalov 2–1 (6–7, 6–3, 10–6).

10 euroa pelirahaa