ma 04.03. klo 22:00

Sheffield United - Arsenal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Seuraava teurastus tiedossa? Arsenalin sairastuvalta isoja uutisia!

Sheffield Unitedin voisi luonnehtia olevan äärimmäisen haasteen edessä, kun repaleista isäntää Bramall Lanelle kouluttamaan saapuu kovavireinen mestarikandidaatti Arsenal. Vierailija on saanut rivejään parsittua kasaan mukavasti ja viime viikko meni täysin harjoitellessa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa maukas 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Arsenal otti viime viikonloppuna vakuuttavan 4–1-voiton Newcastlea vastaan kotikentällään ja se oli komeaa jatkumoa tammikuulta alkaneelle voittokululle Valioliigassa. Mikel Artetan miehistö on tällä hetkellä kuuden matsin voittoletkussa, jonka aikana se on pelannut upeasti kolme nollapeliä ja kokonaismaalieromaaliero on mykistävä 25–3. Juuri nyt vaikuttaisi kaikki hymyilevän, sillä myös pelaajatilanteessa on tapahtumassa positiivista liikettä.

Sekä Takehiro Tomiyasun, Oleksandr Zintšenkon että Thomas Parteyn paluu on mahdollinen jo Bramall Lanella. Mitään riskejä ei takuulla heittopussia vastaan oteta, mutta samalla tuleva kamppailu tarjoaisi hyvän mahdollisuuden ajaa jämäminuuteilla esimerkiksi Thomasia sekä Zintšenkoa huilien jälkeen takaisin sisään. Kaikista positiivisin uutinen on kuitenkin, että pitkäaikaisloukkaantunut Jürrien Timber on palannut harjoituskentälle ja on tiettävästi aikataulussa paluunsa osalta eli maalis-huhtikuun vaihteessa hollantilaistoppari saatetaan nähdä pitkästä aikaa kehissä.

Jos on Arsenalin pelaajatilanteen ympärillä lähinnä positiivista liikehdintää, ei samaa voi sanoa parilla edellisellä kierroksella kiikareille jääneestä Sheffieldistä. Käytännössä varma putoaja joutuu tällä hetkellä tulemaan toimeen esimerkiksi ilman ykköshyökkääjäänsä Cameron Archeria, jonka lisäksi sivussa ovat Max Lowe, Rhys Norrington-Davies, Chris Basham, John Egan, Anis Slimane, Rhian Brewster, Daniel Jebbison sekä pelikieltoaan vielä parin matsin verran kärsivä Mason Holgate.

Olisi pieni ihme, jos Arsenal ei Bramall Lanella totaalista murskausta tarjoilisi. Pelivalinnassa otetaan kuitenkin hieman toinen perspektiivi ja lyödään tiketille, että kotijoukkue jää maaleitta. Poissaolojen merkitys tällaisessa ottelussa korostuu ja rutkasti laatua puuttuu myös kotijoukkueen puolustuksesta. Mestarisuosikki ei erehdy, vaan vyöryy nollapelillä Bladesin yli. Arsenalilla sen paremmin kuin isännilläkään ei ole enää cup-kilpailua riesanaan, joten molemmat saivat päättyneellä viikolla latailla akkuja.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.