Valioliiga la 03.02. klo 19:30

Sheffield United - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättävä suvantovaihe! Pystyykö Aston Villa roikkumaan taistelussa kärkisijoista?

Aston Villalla on ollut viime aikoina yllättäviä vaikeuksia saada palloa verkkoon ja haastava oli myös viikon ensimmäisen kierroksen kotikamppailu Newcastlea vastaan. Sheffield United on kuitenkin joukkue, jota vastaan on mahdollisuus pistää ykkösluokan maalintekoharjoitukset pystyyn – isäntien puolustus on vuotanut hiljattain kuin seula.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tällä hetkellä Aston Villa on jaetulla neljännellä sijalla Valioliigassa ja kärkipää on tiivis. Orastava suvantovaihe olisi saatava loppumaan Tottenhamin noustua jo tasapisteisiin Unai Emeryn miehistön kanssa. Aiemmin tällä viikolla Newcastle haki ansaitusti 1–3-numeroin vierasvoiton Villa Parkilla.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Unai Emery: "I am happy with him [Moussa Diaby], because his commitment is high, his behaviour is fantastic." ⚡

Edellisvuosista poiketen tammikuu oli todella rauhallinen pelaajaliikenteeltään myös siirtorajan lähestyessä. Aston Villa kuitenkin vahvisti hieman rivejään hankkimalla Morgan Rogersin Middlesbroughsta tuomaan leveyttä hyökkäyspäähän – nähtäväksi jää, onko lupaavalle pelurille minuutteja tarjolla heti Sheffieldin vieraana. Sairastuvalla jatkavat pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi Jhon Durán, Lucas Digne sekä Pau Torres. On hieman epävarmaa, pystyykö Nicolo Zaniolo pelaamaan.

Isäntien sairaslista on jo valmiiksi yhdellä sarjan kapeimmista pelaajamateriaaleista operoivalle joukkueelle ikävän pitkä. Chris Basham, John Egan, George Baldock, Ivo Grbic, Max Lowe ja Tom Davies lienevät kaikki sivussa, minkä lisäksi puuttuu punaista joukkueensa viimeistä edellisessä Valioliiga-kamppailussa katsellut Rhian Brewster.

Bladesille on jälleen kerran tiedossa puolustava kamppailu. Viime aikoina omissa on kolissut hieman liikaa, kun esimerkiksi kolmen matsin otannalla – yksi FA Cup -matsi mukaan lukien – joukkue on päästänyt peräti kymmenen osumaa. Kuten sanottu, Aston Villalla on ollut viime aikoina hieman yllättäviäkin vaikeuksia, mutta lauantaina se takuulla saa paikkansa maalein. Jää nähtäväksi, palaako joukkue voittojen tielle. Uhmapelaajat tankkaa lapulle Aston Villa yli 2,5 maalia -kohdetta.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Aston Villa yhteensä – yli 2,5 maalia kertoimella 2,77.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.