Valioliiga su 18.02. klo 16:00

Sheffield United - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Popparit esiin! Sheffield United on Valioliigan uusi over-joukkue ja sunnuntaina vedetään taas!

Valioliigan sarjajumbo ja melko lailla kiistatta huonoin joukkue Sheffield United pyrkii kaapimaan lisää pisteitä sunnuntaina Brightonin kustannuksella Bramall Lanella. Roberto De Zerbin luotsaama vierasjoukkue on yhdeksäntenä ja ensi kauden eurofutikset ovat jälleen tähtäimessä. Onko Blades sunnuntaina vain suupala?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada ilmaisvedon pelkällä talletuksella!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sheffield Unitedin matseissa on menty viime aikoina kovaa. Viimeisessä kuudessa pelissä on nähty vähintään neljä osumaa ja omissakin on tietysti soinut reilusti. Brighton kohdattiin itse asiassa taannoin myös FA Cupissa ja Lokit laittoivat Bramalla Lanella isännät pakettiin 2-5-lukemin. Chris Wilderin suojatit saivat sentään orastavan tappioputkensa katki viime viikonloppuna Lutonin vieraana.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
One day 'til matchday! ⏳🔜


Blades-rosterista on sivussa sunnuntaina Daniel Jebbison, Chris Basham, Rhys Norrington-Davies, John Egan ja George Baldock. Ollie McBurnie, Ben Brereton Díaz, Gustavo Hamer ja Ivo Grbic ovat epävarmoja. Brightonilta on lasaretissa Solly March, Jack Hinshelwood, James Milner, Júlio Enciso ja João Pedro. Tuoreen Afrikan mestarin Simon Adingran pitäisi palailla tositoimiin näillä näppäimillä.

Sunnuntain matsiin otetaan veto jälleen maalijuhlien puolesta. Sheffield Unitedin alakerta on vuotanut pahasti ja Brightonilla on potentiaalia takoa tauluun rumatkin lukemat. Samaan hengenvetoon voidaan todeta myös Brightonin olevan haavoittuvainen omassa päässä. Viihdyttävää matsia on lupa odotella!

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.