Valioliiga su 24.09. klo 18:30

Sheffield United - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Newcastlella alkamassa nousukiito! Onko luvassa kolmas perättäinen nollapeli?

Kalkkiviivoilla puolustustaistelun Tottenhamia vastaan viime viikonloppuna hävinneen Sheffield Unitedin vastustaja ei ole juurikaan helpompi sunnuntain kotikamppailussa. Newcastle taisteli Mestarien liiga -avauksessa nollapelillä vierastasurin tiistaina ja myös viime viikonloppuna se piti maalinsa puhtaana kaataen Brentfordin kotonaan 1–0-numeroin. Kapealla materiaalilla varustettua sarjanousijaa ei auta sairaslista, joka on yhä pitkä kuin nälkävuosi.

*Ota 25€ ilmaisveto – ohjeet vihjeen lopussa.

Sheffield United joutuu tulemaan toimeen ilman useita kokeneempia ja merkittäviä palasia. Sivussa ovat Max Lowe, Ben Osborn, John Fleck, Rhian Brewster, Rhys Norrington-Davies, George Baldock, Oliver McBurnie, William Osula sekä sairastunut Daniel Jebbison. Tällä viikolla harjoituksiin palannut John Egan sentään palannee kehiin. Eihän tämä silti hyvältä vaikuta!

Newcastle United FC

@NUFC
Back to business in the Premier League tomorrow afternoon. 👊

HWTL! ⚫️⚪️

Newcastlelle kauden alku on ollut jokseenkin hankala, kun sarjan laadukkaimpiin kuuluvia vastustajia on puskenut eteen viikosta toiseen. Joukkue on kuitenkin ollut pelillisesti vahva ja erityisesti puolustuspelaaminen vakuuttaa – merkittävä tuloksellinen parannus odottaa kaiken järjen mukaan vieraita ja siihen suuntaan jo edellisviikonlopun kotivoitto Brentfordista viittaa. Pelaajatilanne on selvästi parempi kuin isännillä, kun ainoastaan Joseph Willock, Emil Krafth sekä Joelinton ovat varmuudella sivussa.

Viime viikolla Sheffield oli lähellä jymy-yllätystä Tottenhamia vastaan johdettuaan vierasottelua vielä lisäajalla. Kylmää vettä kaatoivat kuitenkin niskaan liljanvalkoisten tähtikalustosta Richarlison sekä Dejan Kulusevski jotka onnistuivat vielä täyden ajan jälkeen kääntämään täydet kolme pinnaa pohjoislontoolaisille. Sarjanousijan kausi on alkanut hyvin murheellisesti. Plakkarissa on yksi piste, joka tuli tasapelillä umpisurkeaa Evertonia vastaan. Pelivalinnaksi sunnuntaille isketään Newcastlen voitto nollapelillä.

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Valioliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.