Championship la 22.10. klo 17:00

Sheffield United - Norwich

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pukki ei ole hetkeen tarjonnut partya – muuttuisiko tilanne lauantaina?

Sekä Sheffield Unitedilla että Norwichilla on juuri tällä hetkellä Championshipissä vaikeaa: kumpikaan joukkue ei ole hetkeen päässyt nauttimaan voiton tunnelmasta. Norwichin vaikeudet kiteytyvät Teemu Pukkiin, joka tuntuu menettäneen mojonsa syksyn pimetessä. Tasaisessa sarjassa molemmilla on vielä näköyhteys sarjan kärkeen, mutta kauaa ei nykyisen kaltainen taaperrus voi jatkua.

Blades hävisi viikolla hieman pelin kuvan vastaisesti Coventrylle. Lisää jobinpostia tuli Rhys Norrington-Daviesin loukkaantumisesta – sairastuvalla on tungosta jo ennestään. Lisäksi Wes Foderingham on pelikiellossa. Paul Heckingbottom on nyt vaikeimmassa paikassa sen jälkeen, kun mies tuli viime talvena Sheffieldiin. Normaalisti kotivahva Blades on ottanut viimeisestä kolmesta kotipelistään vain kaksi pistettä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Norwich hallitsi tappio-ottelua Lutonia vastaan, mutta oli viimeisellä kolmanneksella täysin tuhnu. Yläkerran neuvottomuus kristallisoituu Pukin vaisuuteen – viimeksi Championshipissä mies paukutteli maaleja aivan solkenaan, mutta tämänhetkinen formi ei anna kummoisia eväitä uran seuraavaa siirtoa varten. Myös Norwichilla on kokoonpanon kanssa ongelmia: ainakin puolen tusinaa pelaajaa on rikki, ja lisäksi Kenny McLean on pekassa.

Ottelun voittajakertoimet ovat tismalleen oikein hinnoiteltu, eikä niistä löydy etua. Sen sijaan runsasmaalisuudessa on ideaa: kummankaan joukkueen puolustus ei ole viime aikoina loistanut, ja hyökkäyksessä molemmilla on piilossa olevaa potentiaalia. Vähintään kolmen maalin syntymistä äänestetään tähän matsiin, sillä se on todennäköisempi skenaario kuin underi.