Championship la 14.05. klo 17:00

Sheffield United - Nottingham

Maalimäärä herättää kiinnostusta!

Sheffield United ja Nottingham ovat kivikova pari, joista vain toinen pääsee Championshipin nousufinaaliin, jota myös maailman arvokkaimmaksi jalkapallo-otteluksi kutsutaan. Molemmat joukkueet pelasivat hyvän kauden runkosarjassa – sijoitukset olivat perättäin viides ja neljäs. Nottinghamin suorituksen arvoa nostaa se, että vielä syyskuussa Forest oli sarjan pohjamudissa.

Sheffield United nousi kuuden joukkoon viimeisten kierrosten huippusuorituksilla. Rökälevoitto Valioliigaan jo nousseesta Fulhamista sinetöi homman, ja kolme viimeistä runkosarjan ottelua päättyi hienosti Bladesin voittoon. Paul Heckingbottomilla on hyvälaatuinen miehistö, joka on kestänyt muutaman poissaolon hienosti. Tällä hetkellä tilanne on stabiili, eikä avaukseen ole ainakaan tarvetta tehdä muutoksia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Forest oli vähällä jopa nousta suoraan Valioliigaan, mutta tasainen ratkaisuottelu Bournemouthia vastaan päättyi tappioon. Pettymyksen laineet voivat lyödä aina tähän otteluun asti, mutta nyt on Steve Cooperin tehtävä nollata tilanne, ja laittaa kaikki paukut kauden tärkeimpiin peleihin. Runkosarjan päättäneessä Hull -pelissä Cooper kierrätti miehistöä voimakkaasti, ja siihen verrattuna kokoonpano näyttää sangen erilaiselta. Loukkeja vierailla on muutama.

Markkinat tuntuvat olevan saletissa, että tärkeä ottelu menee kyttäilyksi, eikä maaleja nähdä montaa. Siksi overin kertoimet kiinnostavat vähintään perusbetsin verran – Blades on ollut viime otteluissa todella tehokas, ja vaikka molempien joukkueiden alakerta on varmaotteinen, ei overi saa maksaa näin paljoa.

10 euroa pelirahaa