Valioliiga su 21.01. klo 16:00

Sheffield United - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyhjäystä luvassa Bramall Lanella! Tuleeko kahden konservatiivisen joukkueen kohtaamisesta jopa maaliton?

Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Sheffield United isännöi sunnuntaina West Hamia Bramall Lanella. Kausi on ollut Blades-ryhmälle odotetun vaikea, kun tässä vaiheessa ei ole vielä kerätty edes kymmentä pistettä. Sunnuntain matsin voi nähdä kuitenkin potentiaalisena pistepelinä, kun nuhainen West Ham voi aivan hyvin kompastella tämäntyyppisessä pelissä.

*Nappaa ilmaisveto pelkällä talletuksella! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

David Moyesin luotsaama vierasjengi on sarjataulukossa kuudentena, mutta ei Hammers missään nimessä peliesitysten valossa kuuluisi näin korkealle, ei sitten sinne päinkään. Maaliodottamien valossa West Ham on ollut sarjan viidenneksi huonoin joukkue. Oikeastaan moni muukin statistiikka puhuu loistavan tuurin ja ylisuorittamisen puolesta.

Sheffield United

@SheffieldUnited
Our No. 9️⃣ @oli_mcburnie with the winner against West Ham in 2020 ⏪


Kokoonpanotilanne West Hamilla on varsin heikko, kun Mohammed Kudus ja Nayef Aguerd ovat AFCONissa ja lasaretissa ovat Lucas Paquetá, Said Benrahma, Michail Antonio sekä todennäköisesti Jarrod Bowen. Pablo Fornalsin ja Édson Álvarezin tilanne selviää lähempänä aloituspotkua. Toki myös Bladesilla on kansaa sivussa reilunlaisesti. Daniel Jebbison, Chris Basham, Max Lowe, John Egan, Yasser Larouci ja Anis Ben Slimane ovat eri syistä poissa. Tom Davies, Jayden Bogle, George Baldock, Anel Ahmedhodzic ja Auston Trusty ovat vielä kuntotesteissä.

Pienimaalisuus kiinnostaa vedoissa! Tässä voi ihan oman maun mukaan lähteä haistelemaan vaikka maalitonta tasuria, sillä kertoimet kyllä riittävät. Kudus ja todennäköisesti Bowen ovat kovia poissaoloja vierailta ja kun tiedetään molempien joukkueiden tykkäävän käsijarru päällä pelaamisesta, ei tästä pitäisi minkään sortin ilotulitusta olla luvassa.

Ensitalletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.