Championship pe 20.01. klo 21:45

Sheffield Utd - Hull

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Varoitus: nousijasuosikkia ei saa yliarvostaa – Championship on kimurantti sarja!

Championshipissä otellaan jo perjantaina, ja tv-ottelussa vahva nousijakandidaatti Sheffield United saa kylään Hull Cityn. Hullin tilanne sarjassa on avoin, sillä sekä play off sekä putoamisviiva ovat joukkueella vain muutaman pisteen päässä. Sheffield United on tällä vauhdilla menossa suoraan Valioliigaan: kolmantena oleva Watford on jo 11 pisteen päässä. Selkeä kotivoittoko? Noh, ihan näin suoraviivainen sarja ei Championship sentään ole.

Sheffield United voitti Stoken 3-1, mutta aivan näin selvää kauraa ei voitto ollut. United sai maalia kohden juurikin kolme laukausta, ja etenkin toisella jaksolla Stoke olisi voinut hyvinkin saada tasoituksen aikaiseksi pirteällä pelillään. Kuitenkin Blades jatkaa sarjassa hyvällä sykkeellä, ja koko seura varmasti elää ja hengittää kauden jokaisen pelin tahdissa, jotta Valioliigan portit keväällä aukenisivat. Loukkaantumisia illan isännillä on kourallinen, ja kärkimies Oli McBurnie ei ehkä ole vielä avauksessa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Hull ei itse asiassa ole pelannut hassummin viime aikoina: FA Cupista tuli lähtö Fulhamin käsissä, mutta muuten joukkue ei ole hävinnyt yli kahteen kuukauteen. Tosin myös voittaminen on ollut melko hankalaa, ja vuodenvaihteessa otetut kaksi voittoa olivat miellyttävä poikkeus tasapelisuman jälkeen. Kotimatsissa Huddersfieldiä vastaan päästiin aivan ottelun lopussa tasoihin, vaikka johdon ottanut putoajakandidaatti pelivälineen Hullille antoikin. Pelaajatilanne paranee koko ajan, ja kärjessä Oscar Estupinan on löytänyt maalijyvän.

Näin ollen tämä peli ei ole niin selvä kuin kertoimista voisi päätellä. Hullin kertoimissa on hyvää, ja tasoitusvedolla lunastetaan, mikäli Bramall Lanelta lähtee pistekin Yorkshiren satamakaupunkiin. Viikonloppu lähtee käyntiin mukavalla tv-matsilla, parilla kylmällä juomalla ja nasevalla betsillä. William Hill tarjoaa pelikohteet!